17 år siden

Kald det en fest igen!

Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 1 dag siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg var med min vaertssoester til 'fest' her til aftes.
Der var 11 mennesker.
Foedselsdagsbarnet, hendes ekskaereste (som hun ikke var kommet sig over), min soester, mig, foedselsdagsbarnets lillebror, og tre kaereste par.

Jeg kom derhen og hilste paa folk, skulle have spist der men kom halvanden time forsent pga. moeder om problemer med EF personale (laes tidligere dagbogstekst). Og jeg er hundesulten nu for min familie har kun cornflakes om morgenen og ingen frokost til mig og Alex for det har de ikke raad til og de kan ikke koere os til et supermarked. Saa har kun faaet en skaal cornflakes i dag. Hmm, videre til 'festen'!

Kaeresteparrene besluttede sig for at snave og rage paa bryster, hvilket var yderst upassende og saa akavet en situation at man ikke ved hvor man skal kigge hen. Der var to stole saa de laa rundt omkring paa gulvet.. Juuumi, NOT!
Min soester kaster sig over foedselsdagsbarnets eks som aabentbart er vild med hende de begynder i hvert fald ogsaa paa pille, rode, rage.

Foedselsdagsbarnet loeber med taare i ojnene op og vaek og lillebroren var vel tolv og totalt stener. Senere kommer Foedselsdagsbarnet ned igen og giver sig til at kilde og ligge sig ovenpaa kaeresteparene og snakke med dem i tre minutter foer de begynder igen. Saa bliver hun ked af det igen da hun ser sin eks om min soester og saadan blev det bare ved.

Festen matte varer fra 19-22 (wow!) og da vi kom forsent varede pinslerne ikke saa laenge. De sidste 20 minutter er der et venligt kaerestepar der giver sig til at snakke med mig og jo det var ok hyggeligt, men det var kun 20 minutter. Saa klokken 21:55 kommer Foedselsdagsbarnet ned og siger at nu skal vi gaa for nu er klokken snart 22. Saa bliver vi smidt ud paa gaden og kan staa der og fryse (eller snave..) og vente paa lift hjem. (Ja bliver hentet for vi bor laaaangt ude paa landet og man kan komme ud paa landevejen hvis man gaar rigtig langt ud af den skov vi bor midt i!) - frustrerende, ja!

Jeg er vant til Gladsaxe, ikke saa langt fra hovedstaden KBH. Jeg er vant til tog og bus. Have et liv! en familie hvori vi aldrig skaendes, slaar, bider, river, skubber (ligesom min vaertsfamilie goer). Jeg er vant til at have mine venner. I gaaafstand!

Jeg hader det her!

Men giver det en chance og der er try outs til sport paa skolen d. 15. og skolen begynder d. 23, saa der er haab endnu.
Gad vide om jeg kan komme paa volleyball holdet? Er nok ikke god nok har kun spillet det et par gange for sjov. Men vil saa gerne lave noget!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kald det en fest igen! er publiceret 13/08-2006 06:20 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.