Good morning Vietnam!

Men det udelod jeg
Carina Malen...
3 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
dating.
Ruth Christe...
5 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
12 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
8 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
6 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
12 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
12 år siden
Hvor bliver tiden af? Jeg synes, de sidste mange dage er smuldret væk for mig, uden jeg har fået foretaget mig noget decideret fornuftigt. Hele hytten flyder; vasketøjet ligger i høje stabler, så man skal mase sig gennem døren til badeværelset for at komme derud. Køleskabet er vist ved at udvikle pels, fordi det er så lang tid siden, jeg har fået gjort det rent, (men der er nu heller ikke noget i det) og gulvtæppet i stuen ... kan det passe, det vokser?! Måske har jeg tabt nogle fuglefrø, kaninmad eller andet, der er ved at vokse op, så det snart bliver en miniatureudgave af Botanisk have ...

Jeg har ikke fået læst, ikke fået skrevet. Hele tiden har der været småprojekter eller andet, der liiige skulle ordnes først.

De næste mange dage er der også en del ting, jeg skal have for hånden. I morgen skal jeg til Rønne (skal huske at få aftalt en tid hos optikeren, skulle have været der ind i marts eller april ...), onsdag skal jeg mødes med min læsegruppe, torsdag har jeg en frisørtid. Jeg håber ikke, jeg lader mig overtale til at klippe for meget af. Efter altid at have været (meget!) langhåret, lod jeg for nogle år siden alle lokkerne falde og blev temmelig korthåret - men det er bare ikke mig! Lige nu ligner jeg en tam vild, men Berit plejer nu at kunne gøre underværker! Lidt etager og striber, så skulle jeg se helt menneskelig ud igen!

I næste uge starter jeg på VUC sammen med Bibelot og min mor på et toårigt historiehold. Egentlig har jeg taget historie før, men det har været et lavprioriteret fag, fordi jeg har haft det sammen med sprogfag eller matematik, hvor jeg skulle aflevere skriftlige opgaver. Til eksamen kom jeg op i en tekst, jeg ikke havde fået læst og så første gang i forberedelsen. Så det bliver rart endelig at kunne koncentrere sig kun om historie og ikke skulle tænke på andre fag og lektier. På den måde, kan jeg forhåbentlig også forbedrede min karakter - har pt. et syvtal! :(

På mandag starter jeg til kor igen. Vi lægger hårdt ud med en koncert få dage senere. Vi skal synge på teatret i Rønne til kulturnatten. Når det er overstået, skal vi i gang med et større værk - glæder mig helt vildt.

Nå, det kunne være jeg skulle rejse mig fra dynerne og få bund i noget af rodet!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Good morning Vietnam! er publiceret 14/08-2006 19:08 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.