17 år siden

som en 12 timers vagt - på det værste

En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
10 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
'Der er nogen der har tabt sit bolche på gulvet!! Der er nogen der har tabt sit bolche på gulvet, siger jeg!!! ..er det en af jer? Nå, så lader jeg det altså bare ligge!!!' Ah de mennesker man møder i toget er super super skønne..

NEj det vigtige er.. at.. DADA! der er nu kun 15 timer til han kommer, min kæreste d. Det er underligt.. tror ikke helt at jeg kan forstå det, men så en gang i mellem kommer det i små glimt.
Jeg sidder på min seng, kommer til at tænke på følelsen af vores nøgne maver der rører hinanden, og så - Gud! der er ikke engang et døgn til han kommer! Til jeg virkelig kan mærke ham knuge mig ind til sig.
'hold kæft hvor jeg glæder mig, jeg elsker ham så højt' kan jeg ikke lade være med at udbryde højt, og det oprigtige, lykkelige smil kan heller ikke holdes tilbage!
Jeg tror at jeg begynder at stortude på banegården når jeg ser ham, ligesom mine unger, der pludselig kommer i tanke om, hvor meget de har savnet deres forældre hele dagen, når de ser dem igen.
Dem på arbejdet skulle også lige kommentere 'nååh så kommer han imorgen!' (der var endda en der kunne huske på hvilket tidspunk jeg skal hente ham) Og jeg svarede hver gang 'jaaah det bliver bare helt vildt dejligt' og kunne ikke lade være med at småfnise, og smilet kunne heller ikke sådan lige tørres af igen med det samme. Lige nu er alt lige meget, bort set fra ham!
hmm gad vide hvordan han ser ud.. Jeg ser ham for mig fra billederne som forrygende lækker! Hehe han har dog sagt, at han vil klippe håret lige før han tager afsted.. klippe det selv.. han er rimelig god til det, men hvad hvis han får en skør idé, så det bliver totalt mærkeligt? De første 8 mdr kendte jeg ham kun med et meget stort skæg, og ikke langt, men sådan lidt stort hår. Han blev så klippet i Mexico, og, for pokker! Jeg blev så beflippet over at se ham, at jeg ikke kunne røre ved ham i et helt døgn! Hver gang han ville kysse mig, fik jeg et nervøst grineflip, og måtte desperat skubbe ham væk! Det endte med at han blev ret sur over det (shit det forstår jeg godt! Det skulle bare være en fyr der reagerede sådan på en piges nye image!!)
Det var det samme med min ex, når han tog mine briller på, og legede poul nyrup. Jeg kunne slet ikke ha det!

Nå, men ellers havde fuglene og jeg en fantastisk cykeltur i søndags - en fantastisk våd tur! Vi skulle besøge en veninde, vo, ingen af os har set i laang tid! Hun er flyttet i hus med sin kæreste udenfor byen, så fuglene og jeg besluttede at cykle de 30 km hver vej. Det er ret varmt at cykle når man prøver ikke at blive våd, og derfor iklæder sig regntøj, der ikke vil lade luft komme ind! Så jeg måtte smide det igen, og acceptere at blive halvvåd!
I starten skulle vi lige under en vejbro, for at komme på den rigtige vej. Sådan en lille cykeltunnel, der, ja hvad forventer man?, var fyldt med mudder. Jeg opdagede det ikke før min cykel begyndte at skride ud, arrgh! Jeg satte den ene fod ned, som overhovedet ikke kunne stå fast i pløret. Nej nej jeg skal ikke ned at ligge i det her! pyh! Det lykkedes mig lige nøjagtigt at holde balancen, men vores cykler var smurt ind i mudder, og vores tennisagtige skos såler var lige blevet 1 1/2 cm højere, adadad, lyder sjovt når man går..
Det var ok hyggeligt hos veninden, rigtig fedt hus! HOld da op! Det er såå stort og lækker have (som desværre ikke kunne bruges den dag) OG OG OG DER VAR HEMS!! Fuglene og jeg kæmpede om at komme først op ad stigen, og hun jokede med, at hvis vi skulle sove der engang, ville hun snuppe vinduespladsen, og så kunne jeg ligge helt inde i hjørnet. Huh?! Hvad tror hun selv?!!
Ja, det kunne altså være fedt hvis vi kunne få lavet en tilbygning til kolonihaven med hems engang næste år!
Jo, det var ok at besøge vo og hendes kæreste, men jeg var så træt ovenpå cykelturen, (træt lige for en gang skyld?!) at jeg ikke rigtig orkede det helt! Det kræver nogen gange lidt overskud, at se venner man ikke har set så længe.. De sidste 10 km hjem var lidt slemme, mine ben ville slet ikke mere, men vi klarede det alligevel! Jeg fatter det altså ikke! Der var engang hvor jeg mindst een gang om ugen kunne tage sådan en tur, uden at være smadret hele to dage efter, som jeg har været nu.. eller er det bare den almindelige træthed?
Jeg er ved at være bange for at jeg har parasitter, der smuttede med fra guatemalas hunde og katte.. Jeg er virkelig ked at det, fordi jeg bliver vrissen, og det holder mig fra at se mine venner, fordi jeg ved jeg ikke orker det! Jeg blev så desperat at jeg kiggede på netdoktor.dk ( så er man virkelig langt ude!) og der kunne jeg egentlig godt få sukkersyge til at passe.. Er tit tør i halsen, skal ofte på toilet, og har en gang i mellem så stor trang til sukker når jeg kommer hjem fra arbejde, at jeg tømmer sukkerskålen med en ske (ved dog ikke om det sidste er et tegn på det..) Min mor foreslog at det kunne være noget med stofskiftet, for hun havde lige læst en artikel med helle virkner(tror jeg det var), som havde haft det problem som ung. Hehe, typisk mødre!
Nå, men det her skulle jo ikke blive til et anfald af hypokondri! Jeg er bare rigtig ked af at have det sådan stadig, når nu d kommer i morgen, og jeg gerne vil have rigtig meget energi til at være sammen med ham!.. selv om han nok er lidt død ovenpå en 1 1/2 døgns rejse.

Han har lige skrevet at han er kommet til london. Med hele denne her terror-trussels-affære, er det vist rimelig godt klaret, eller der var da stor sandsynlighed for at flyene blev for meget forsinket eller aflyst..
Han har 23 timer i London før hans fly går til danmark, så han skrev at han ville på museum og pub. Uh! Ville meget gerne have gjort det sammen med ham!
han skrev også, at det føltes så godt at være på samme kontinent som mig nu, og at han faktisk havde tudet lidt, da han gik ombord på flyet der skulle føre ham tættere på mig!
Han er utrolig lettet over at slippe for det 13 timers nattearbejde han har haft de sidste måneder.. minder mig om Mikael simpsons sang, selv om det er 12-timers vagt.. ja.. de næste 12 timer bliver helt sikkert meget meget lange! ..selv om der er så meget jeg burde nå :) Gøre rent, vaske tøj, tømme et par kasser, så han har et sted at gøre af sine ting :)

Hold op hvor jeg glæder mig, det bliver så vildt! Uh og så fedt at vise ham det hele!!! huset, haven, byen, menneskerne!

d jeg elsker dig! Kun 14 timer nu! ..gad vide om jeg får sovet i nat.. men pyt så kan vi bare sove sammen :) Eller stene dvder, fik lige lånt nogle stykker i brorens dvdbibliotek.
Det betyder intet hvad jeg får nået! Jeg er komplet ligeglad med om mit hår ugler og min skjorte er knappet skævt imorgen! Jeg ved han har det på samme måde! Det eneste der betyder noget er, at jeg skal se ham igen! At vi kan være sammen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget som en 12 timers vagt - på det værste er publiceret 15/08-2006 21:09 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.