Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 17 dage siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Så er skolen startet.. Underlig fornemmelse.. Dejlig fornemmelse at være tættere på at være færdig.. Dejligt ikke at være put mere.. Selvom man ikke mærkede så meget til det sidste år.. Men alligevel.. Det ser bedre ud, at der står 2.b på sedlerne end 1.b.. Da vi møder mandag morgen, skal vi øve sang, som vi skal synge for 1.g'erne, når de møder klokken 10.. Delt op i drenge og piger, da den ene sang er delt op i "drengevers" og "pigevers".. SÅ fint.. :) Og vi har hermed fået bevist at piger er SÅ meget bedre til at synge end drenge.. Drengenes vers var nødt til blive gennemgået flere gange, fordi den eneste lyd der kom fra dem, var noget ala noget mumlen.. Men det kom faktisk til at lyde ganske godt.. Den 2. sang vi skulle synge var "homemade" af en gammel elev på skolen.. Utrolig meget tryk blev der lagt på "husk her er hieraki".. :) Dejlig dejlig sang.. Kom til at stå foran Jo.. Som absolut har en yderst flot sang klang.. Nej.. Hun synger ikke.. Hun skråler.. :) Men meget morsomt..
Dejligt at se de mange dejlige mennesker igen.. Åhh.. Hvor har jeg savnet klassen.. Herlige herlige mennesker.. Og kender nok det halve af dem der er startet i år.. Eller okay.. Ikke det halve.. Men mange.. Lækkert.. Savnet at smile, grine, le sammen med de mennesker.. Bare være sammen med dem..:)

Søndag aften, lige efter jeg har skrevet herinde.. Ringer Je.. Lod som ingenting.. Var meget kortfattet.. Spurgte om jeg var sur.. Sagde ja.. Og forklarede hvorfor.. Skældte ham ud.. Sagde han skulle lade mig være hvis han ikke kunne holde sin kæft med kommentarer om det jeg havde gjort.. For det ville jeg ikke finde mig ikke.. Diskuterede lidt frem og tilbage.. Lagde på.. Var okay venner.. Ringede igen lidt senere.. Snakkede om alt muligt.. Dejligt.. Men drengen kunne jo ikke holde sin kæft alligevel.. Har allerede noget kørende med en anden.. Fortæller mig han er mere forelsket i hende end han var i mig.. HVORFOR fortæller du mig det.?? For pokker da.. Kunne ikke snakke med ham.. Kunne bare ikke.. Skrev til ham at jeg troede vi havde brug for en pause fra hinanden.. Kom ikke rigtig frem til noget..
Næste dag skrev han over msn.. Havde ikke lyst til at snakke med ham.. Spurgte hvorfor jeg ikke sagde noget, at det da ikke plejer være noget problem.. Sagde jeg bare ikke troede vi kunne være venner.. Ikke lige nu.. Så var jeg bare en kælling.. Og umenneskelig.. At jeg ikke bare kunne droppe ham, efter alle de følelser han havde lagt i det.. Sagde jeg bare ikke kunne holde til det.. Ikke lige nu.. Får det så dårligt med mig selv, når jeg snakker med ham.. Puuh..
Sagde han ville få Ch. (hans veninde der lige er startet på skolen og som allerede hader mig som pesten), til at fortælle til alle på skolen hvad jeg havde gjort, fordi han ikke ville have at andre skulle opleve det han have oplevet med mig.. At jeg ikke skulle såre andre som jeg havde såret ham.. Sagde at vi var så færdige med hinanden.. Loggede af.. Var sur, ked af det.. Ringede til Jo.. Græd i telefonen.. Synes virkelig ikke han kunne være det bekendt.. Kunne ikke se hvad han skulle få ud af det.. Sagde til mig, at jeg ikke skulle være bange.. For hun ville ikke få en skid ud af at sige det.. For det første er hun put.. Og for det andet kender vi så mange af dem derinde allerede, at de kender mig godt nok til at de vil tro mig i stedet.. Men frygter bare så meget at folk bare kommer til at hade mig.. Ville ikke kunne være der, hvis folk ville hviske bag min ryg hver dag.. Viile ringe til Je.. Ringede.. Spurgte hvad fanden han fik ud af.. Kunne han faktisk ikke rigtig svare på.. Indtil det lige kom til ham "hævn, tilfredsstillelse".. Sagde jeg fandme aldrig havde gjort noget bevist for at såre ham.. Mente han jeg havde da jeg havde taget "jeg elsker dig" tilbage.. Havde jeg jo for fanden ikke gjort for at såre ham.. Åhh.. Var så vred på ham.. Prøvede at lade være med at tude..
Pludselig begynder han at svine mig til.. Jeg er umoden, kan ikke tænke selv, ikke selvstændig.. Ikke nok med det.. Så begynder hanog at blande min familie ind i det.. De var barnlige.. Sagde til ham at han fandme skulle holde min familie udenfor.. Dem kendte han ikke..
Han kan svine mig alt hvad han vil.. Men min familie og venner skal han sgu holde udenfor..Åhh.. Var så vred.. Sagde til mig at han nok skulle sørge for at mine næste to år skulle blive slemme.. Skændes i adskillige minutter.. Lagde på.. Sagde han måtte have det godt og så lagde jeg på..
Tudede helt vildt.. Vidste ikke hvad jeg skulle gøre.. Vil bare forsvinde.. Væk fra det hele.. Væk fra ham.. Bare forsvinde.. Lige nu ønsker jeg ikke at være her.. Ikke lige nu.. Overhovedet.. Ved ikke om jeg skal snakke med Ch.. Spørge hvad hun har tænkt sig.. Kan slet ikke se hvad hun får ud af det.. Altså.. Åhh.. Hvorfor kan det ikke bare være perfekt.. Eujch.. Hader mig selv og hader mit liv lige nu..

Må hellere komme videre med de allerede ankomne lektier.. Øv...

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vil bare forsvinde.. er publiceret 15/08-2006 21:35 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.