En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Hmm - kan ikke ligefrem berette om ret meget. Jeg ligger stadig på sofaen dagen lang og laver ikke der ligner ret meget. Ser tv, film og læser. Det er sådan set det..

Har dog også talt en del i telefon i dag. Har talt med en masse kolleger, og der er rart at vide, at man er savnet. Jeg savner sgu også dem. Og ungerne. Fik slet ikke set andet end min egen klasse, og der havde vi så travlt, at jeg ikke rigtigt fik SET dem.

Men det var hyggeligt at tale med dem igen. Snakkede med dem fra denne er by om, at hvis jeg ikke kan køre i bil i næste uge endnu, så vil de lave et skema, så de skiftevis kan have mig med op at køre afhængig af mødetider, så jeg kan komme afsted i næste uge.. Det bliver dejligt. Men satser nu virkeligt på, at stort set alle gener er ovre når vi først når mandag.. VI har jo trods alt kun tirsdag nu, og det er kun 5 dage siden jeg kom til skade...

H er rigtig dejlig. Han er så begymret, og jeg må ikke gå efter noget selv, når han er hjemme. Han er mere opmærksom på, at selvom jeg godt kan støtte på foden nu, så må jeg ikke. Det er nu ret rart at have en til at holde en selv lidt igen.. Han er sgu bare det bedste. Vi har snart været kærester i to år. Tiden går hurtigt. Den anden snakkede vi for alvor hus og børn. Vi er ved at være rigtig klar til det hele.

At tænke sig, for bare 5 år siden var tanken om børn meget fjern for mig. Faktisk så fjern,at jeg ingen ville have. Nu taler om det for alvor.. Det giver et dejligt sug i maven at tænke på det... Jeg har det sgu godt....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget savner er publiceret 22/08-2006 10:34 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.