Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 1 dag siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Skal snart have en alvorlig samtale med min chauffør. Føler at han har svært ved at administrere det faktum, at jobbet indebær meget frihed under ansvar. Vil ikke acceptere at skulle finansiere privatkørsel, som der åbenbart må være tale om med den lave belægningsprocent , i forhold til kørte totale km. Kan ej heller finde ud af, om han er hypokonder eller har et sart heldbred. Er begyndt at slække på mødetiden, og starte med at hente bilen, for at køre hjem og spise. Dvs. at der går 2-3 timer af vagten, inden han reelt påbegynder den. Oveni er der kommet ægteskabelige problemer, hvor jeg har accepteret fridage, så han kunne få styr på hjemmefronten.
Ved godt at det kræver mere disciplinær fremtoning fra min side, men har det svært ved at være den ” store stygge ulv ”, selv om det også kan en del af det at være arbejdsgiver. Har allerede mine tanker henne på juletravlheden., og får kuldegysning ved tanken om, at jeg endnu engang skulle klare den alene. Satans også at der er chauffør mangel !

Håber at vi kan få en fornuftig samtale, når han kommer tilbage efter endnu en sygemelding. Må igen i nat i arbejdstøjet, så – so long !

PS. Min fars røntgenbilleder viste intet unormalt, så nu vil jeg tale med hans læge om en scanning. Over 6 mdrs. Smerter opstår ikke uden grund.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dilemma er publiceret 26/08-2006 20:49 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.