Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Føler mig totalt til grin. Dukkede handyret op inden for 30 min..? Nej, er handyret dukket op endnu ? Nej..
Hvor til grin kan man føle sig, når man må stå velduftende nøgen op og konstantere, at ens kæreste er ligeglad med en ? Meget!
Skrev klokken tolv til ham, at han åbenbart ikke gad mig, og at det undrede mig, at han var der endnu, når han ikke havde større interesse for mig. Han svarer med at spørge, hvorfor jeg skriver det, og at han bliver ked af det, jeg svarer, at jeg sku også er ked af at blive efterladt alene igen og igen, og at det ikke er normalt at have så lidt interesse for sin kæreste. Han svarer med, at han jo var på job og lige får en øl med kammeraten, og tillader sig endda at kalde mig skat, jeg svarer at jeg ikke gider hidse mig op og at han bare skal sove hos kammeraten. Men synes ikke han skal slippe så let, og skriver kort efter, at hvis han havde bare en anelse interesse, sov han jo nok hos mig istedet for at drikke øl med kammeraten, han svarer, at det er nemmere sagt end gjort (hvor svært kan det være, tænker jeg), og at det er mig, han elsker, hvorefter jeg svarer, at så må han fandme prøve at vise det bare en anelse og at han skal sove hos kammeraten da jeg er pisse sur og ikke gider ham lige nu og at jeg synes han svigter totalt.
Har lige taget to sovepiller så jeg burde falde helt og aldeles omkuld snart. Har taget dem med to glas rødvin, så der skulle være en chance for en anelse nattesøvn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Til grin er publiceret 27/08-2006 00:30 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.