Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
200
Jette Peters...
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
8 år siden
Det er på ingen måder svært at elske sine forældre - tværtimod. Nogle er sikkert ikke enige med mig. Jeg skal ikke kunne sige, hvordan det er at have et anstrengt forhold til sine forældre. For det har jeg ved Gud aldrig haft.
Mine forældre har ALTID været der for mig. Altid støttet mig. Altid elsket mig!Altid hjulpet, når jeg havde brug for det!
Mine forældre kender ikke til Satre, aner intet om filosofi, har stemt på det samme parti igennem de sidste årtier, fordi det ved de hvad er.
De læser ikke store tunge bøger. Er ikke interesseret i kunst. Men de elsker min søster og jeg ubetinget. De er dejlige mennesker, hvis venner elsker dem.
De har ikke haft det nemt.
Ved de har oplevet ting igennem årene, der har gjort ondt. Men har ikke vidst, hvordan de skulle få det bearbejdet.
Men til trods for de hårde år, så har de så meget kærlighed at give til os, deres to børn, og min søsters tre unger.
Jeg har modtaget så meget kærlighed fra dem, at jeg ikke aner, hvordan jeg skal begynde at give igen. Siger tit jeg elsker dem, men føler ikke det er nok. Ville ønske, jeg kunne gøre dem lykkelige. Fjerne alle deres smerter - både psykisk og fysisk. Ville ønske, jeg kunne bevise, hvor meget de virkelig betyder.
Min mor går ret skidt for tiden, og i 80erne blev hun opereret to gange for diskos polaps, og lægerne tror måske, det er det samme igen. Og jeg husker den smerte hun havde den gang, og kan slet ikke overskue hvor smerteligt det bliver for hende nu. Og selvom de tror det er det, så lader det hende lave nogle øvelser i et bassin - fordi det kunne jo være, det var noget andet - HVORFOR DOG IKKE UNDERSØGE HENDE FØRST!
Men far skrænter også lidt. Han har for stort hjerte - ja tænk man kan det det. Så han får blodfortyndende medicin, og må ikke spise kål eller for drikke for meget vin.
Mine forældre er blevet en del af den ældre generation - og hvor kom det fra - jeg så det ikke. Mine forældre har altid været som den gang, jeg var teen-ager. Og de skal de fortsætte med. Jeg har ikke noget imod at de bliver ældre. Men jeg vil ikke have de har smerter - ikke mine forældre. De fortjener lykke. De fortjener det bedste, og sådan skal det altid være!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At elske forældre er publiceret 29/08-2006 21:30 af Martin Hedegaard (Hr. Livsglad).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.