Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg må gøre mig fri, fri fra fattigdom fri for tryghed, jeg må stoppe med at gemme mig bag andre.
jeg må vise at jeg godt kan klare mig selv økonomisk.
jeg må gøre mig fri fra en jeg kun holder af, jeg må slippe taget i ham han har også et liv, han vil få det bedre uden mig.
jeg må tage springet ud i friheden og unde mig selv en smule kærlighed, tør jeg tage springet til en ny kæreste.
er bange er nervøs for at ramle ind i en som drikker, min tryghed drikker ikke, han er det dejligste menneske jeg kender, han er for god han skal ikke føle sig udnyttet.
han er det sidste menneske jeg vil slippe og det sidste menneske jeg vil såre men jeg elsker ham ikke jeg må lade ham finde sig en ny dame , jeg må lytte til mit hjerte og give slip.
jeg må græde min sorg ud, jeg må hulke mig igennem tabet af ham, jeg må længes efter ham, jeg må sparke til mig selv så jeg ikke holder fast i ham, på grund af trygheden.
han fortjener det bedste af det bedste for over for mig var han det bedste af det bedste, men jeg elsker ham stadig ikke mere.
Har jeg nogen sinde elsket ham stiller mig selv et spørgsmål som jeg ikke kan finde svaret på.
men jeg går igennem to forhold hvor alcoholden gjorde sit indtog, finder ham her som ikke drikker han er praktisk dygtig værner om det han holder af har alt i matrielle goder føler han er på den grønne gren, med familie villa og vovse
men han har haft en dårlig barndom og det har fulgt ham i opvæksten, og mens vi boede sammen kunne han ikke vise følelser, nærvær er en by i rusland men når lyset er slukket er der andre boller på suppen, det kunne jeg ikke leve med, jeg have brug for mere min krop skreg efter kærlighed og varme men den fik det ikke, de behov jeg have var kærlighed også mens lyset var tændt da det ikke var det, kunne jeg ikke give mig hen når lyset blev slukket, men have vi haft begge lys tændt i dagligdagen, så have vi slukket lyset samtidig når natten faldt på.
Savnede suset man har i hele kroppen, når to mennesker mødes kendte jeg ikke til, da jeg mødte ham og suset fik jeg aldrig.
tros alt blev vi gift men at blive filmet på video under brylluppet og se det senere, og se at han ikke kikkede på mig en eneste gang under festen og dårlig under vielsen, og afligevel gå i den tro han var den eneste ene og 2 år efter finde ud af at det var han ikke da jeg selv blev i tvivl om han overhovedet elskede mig eller have elsket mig føle mig forkert når jeg så bryllups videoen.
vi flytter fra hinanden og bevare en god kontakt, vi finder lidt sammen men jeg manglede gnisten og det resultereret i et uvenskab imellem os som vi fik redet ud.
men han vendte pludselig 180 grader, og kunne give kærlighed og varme men jeg have i de år vi var sammen, lukket mine følelser forsvarligt inde, og de have og har svært ved at komme til overfladen igen.
Men uanset hvad, den kvinde der for ham efter mig vil få alletiders gode mand og han fortjener en der er 100 gange bedre ind mig det fortjener han,
jo når jeg ser mig tilbage så har jeg elsket ham af hele mit hjerte

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget må gøre mig fri er publiceret 30/08-2006 17:20 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.