Publicering? mit?..mkay

Med hovedet et vist sted
Caby
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
13 år siden
Rod i ... det hele
Bjørn Langki...
1 måned, 12 dage siden
At skrive ...
Bjørn Langki...
1 måned, 27 dage siden
På kommunalkontoret
Bjørn Langki...
28 dage siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
6 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
Hey dagbog, jeg har lige fået et brev fra gyldendal, de beder om lov til at bruge mit lille eventyr "det syge træ" De har godt nok en stave bøf i brevet..og kalder det for "det suge træ" *lol* Det skal være til noget læseprøve for 8-9 klasse. Det giver ikke en rød reje, men jeg er da smiret over at nogen gidder læse mine tekster...og vil bruge en af dem. Sidder og små klukker af grin...Jeg ser det som en anerkendelse på en måde..De har set den på fyldepennen iøvrigt.

Jeg husker den stadig, mit eventyr..det er mit yndlings, det om den positive by, der kigger på det syge træ som har været så meget igennem..ser de 3 positive blade,..de grønne de raske..og alle de andre..overser de, fordi de jo SKAL være positive..først da manden kommer til byen og hiver disse 3 blade af ser de sandhenden..og er dermed i stand til at gøre noget ved det.

Jeg kom på det eventyr på jelling banegård..hvis man kan kalde det for en banegård..jeg sad på en bænk, og kiggede på de mægtige store og flotte træer der var på den anden side..og tænkte på det med..at jeg fik at vide at jeg skulle være positiv. Det er mit svar tilbage...nej, jeg skal ikke være positiv,..jeg ser på sandheden, og vil gøre noget ved den hvis jeg kan..i positive mennesker skulle gøre som jeg istedet...se det negative, og gør noget ved det..den perfekte verden skabes ikke ved at overse det der skader andre og gør ondt ind i sjælen..den skabes kun ved aktivt at handle imod det der ikke er godt. Et eksempel, - kan du ikke leve med at den 3ede verden sulter...så overse det ikke..hjælp, gør noget ved det. Kan du ikke lide at se hjemløse i udlandet..overse dem da ikke, men hjælp andre så godt du kan...For på den måde kan du måske skabe flere gode blade på livets træ..istedet for at lade dårlig dommende hærge videre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Publicering? mit?..mkay er publiceret 10/09-2006 14:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.