17 år siden

Doedens gab kommer naermere

It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Jeg ringede til min mor i dag, og vi snakkede om, at jeg kunne flytte vaertsfamilie.

Det bliver nok ikke til noget lige nu.. Jeg er bange for at blive sendt hjem, jeg ved ikke helt om det kan ske, men eftersom de stadigvaek ikke har familier nok til alle udvekslingsstudenterne i vores omraade, saa kan jeg helt sikkert mindst risikerer, at jeg skal bo hos Pat, og hun er fuldkommen forfaerdelig. Hun er den person, der skal tage sig af os, og hvad jeg har oplevet fra hende indtil videre, saa var hun ved at sige op, netop fordi, der var to der ville flytte familie. Hvad saa med en tredje?!

Jeg kunne ogsaa bo hos Bonny, men deres hus er paa graensen til ret ulaekkert, de har 5 hunde, og igen af dem kan komme af med deres efterladenskaber i haven, saa de goer det indenfor - paa gulvtaeppet, de har ikke engang en avis..!

Jeg tror, at det er stedet den er lidt gal med. Maryland er saa langt ude paa landet, her sker aldrig en skid, og jo man kan godt gaa sammen med andre unge mennesker og have sjov uden at lave noget! Men her paa stedet kraever det at man faar et lift - og det goer man sjaeldent! Tis!!

Min bedste mulighed for at flytte familie, det er helt sikkert, at jeg finder en paa min high school, der kan have mig boende. Jeg har taenkt mig at spoerge Nicole lidt indtil hendes situation. Hun er african american og punker, ikke lige den type jeg normalt haengte ud med i Danmark, men hvad fanden? Vi kan snakke sammen, og hun har boet i New York, saa der maa da vaere gang i hende - ikke alle de bonderoeve :p

Min vaerste frygt er, at jeg bliver noed til at dele 45 minutter med min vaertssoester Britt hver dag i skolen, da vi har den samme klasse. Vi sidder ved siden af hinanden, det ville vaere et helvede, at skulle se hende hver dag, hvis jeg flyttede familie..

Jeg er hjemme i dag, for anden dag i traek. Jeg ved godt, at jeg ogsaa sidder paa computeren, men har jeg andet valg?! Jeg har proevet at snakke med Britt, men hun har travlt med sin computer, Torin ser sine daglige 5 timers tegnefilm (serier paa Disney Chanal, som han bare skal se hver dag), og Ken spiller computer. Vi sidder i hver sit rum og stener. Ikke ligefrem droemmen om en vaertsfamilie! Ahgr!

Jeg vil bare ikke hjem til Danmark - endnu.. Jeg kunne ikke gaa i skole, saa jeg ville blive noed til at arbejde et aar. Jeg glaeder mig ogsaa til, at skolens muligheder de aabner sig mere for mig. Det er bare svaert at faa dem til det, naar jeg inderst inde er saa ked af det og skuffet. Men i dag der fik jeg taget mig sammen i fire timer, og saa fik jeg snakket med en hel del! Jeg tror paa, at jeg nok skal finde en million venner, men det er ogsaa anstrengende, at hoerer hvor godt det gaar for alle andre... Dem derhjemme de har det brand skaegt og de andre udvekslingsstudenter jeg kender, de har etableret sig et liv allerede, ok maaske ikke dem alle sammen, men hende jeg har hoert fra fornylig, hun har det multi fedt!

Jeg ser to ting i min fremtid. Det gaar enten den ene eller den anden vej. Evt. saa glider jeg laengere ud mod doedens gab, og jeg ender med at oedelaegge min selvtillid.. (Det MAA ikke ske!) eller ogsaa finder jeg nogle seje venner, som jeg kan haenge ud med 24/7 og jeg faar the time of my life..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Doedens gab kommer naermere er publiceret 15/09-2006 23:46 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.