Årsag til manglende energi.

Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Her er jeg igen for en kort bemærkning. Det ser ud til at være lys forude. Jeg har været træt og uoplagt og ikke rigtigt orket noget som helst. Jeg skal virkeligt tage mig kraftigt sammen for at udrette noget og var vel ved at være godt bekymret. Nu har jeg fået svar - så må jeg se, om der ikke er bedre tider på vej.

Sidste tirsdag var jeg hos neurolog. Det gik fint, men jeg blev øget lidt i dosis af medicin, så jeg får det bedre. I løbet af vores samtale fandt hun ud af, at vi hellere måtte få taget nogle blodprøver - generelt helbredstjek. Jeg fik dem taget og i går var jeg hos min egen læge, der kunne fortælle, at alle prøverne var fine, så nær som min blodsænkning. Den sidste prøve manglede dog, for at han kunne se, hvad der var galt, så av min arm.... som jeg atter måtte lægge til. Jeg har netop talt med lægen i telefonen og det viser sig, at jeg har et ekstremt lavt jerndepot, så nu forstår jeg godt min uoplagthed. Det kan afhjælpes med JernC, så i løbet af kort tid skulle jeg gerne være på toppen igen. Jeg skal på apoteket i eftermiddag, når jeg alligevel skal ind til byen til varmtvandsgymnastik.

Ellers går dagene stille og roligt. Vi har en del at se til, som vi plejer og nu håber jeg, at jeg kan få sat turbo´en igang igen. Jubii - for det har godt nok været et helvedes år på mange måder - men som jeg startede - der er lys forude.

Undskyld - jeg orker ikke skrive mere nu. Efter snakken med lægen føler jeg mig bare så træt. Nu skal jeg ikke længere tage mig sammen - nu er der en årsag til at jeg ingen energi har. Jeg vil blot ønske jer alle en dejlig dag. Vejrmæssigt tegner det smukt - septemberhimlen er så blå.....

Hyggehejsa fra mega-træt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Årsag til manglende energi. er publiceret 21/09-2006 09:07 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.