17 år siden

Alene på skansen igen

Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Efter at have rådført mig med et par kollegaer, så sendte jeg min første fyreseddel af sted i dag. Claus meldte sig frivillig - som den ubarmhjertelige sendebud, og blev også modtaget som sådan. Han er sku mere kold i røven end jeg er ;-)
Jeg har det okay med tanken om at være alene igen. Hellere det, end ikke at vide hvad jeg har at gøre med. Han ( chaufføren ) har virkelig skuffet mig, og jeg mistede total respekten for ham. Ikke fordi han var/er sygemeldt, men af andre grunde. Der er nok lidt elefantblod i mine åre….. Træder man tilstrækkelig nok på mig, så glemmer jeg det aldrig !

Hvis alt går vel, så har jeg en ny chauffør d. 22/12. Hmm… der er lange udsigter i denne branche. Claus har erklæret, at han gerne vil skifte job pga. hans knæ, og mener at det er en kvalifikation i sig selv, at dele seng med chefen. Host…Host
Jeg havde ellers i tidernes morgen, inden jeg startede med at køre - forsvoret at jeg ALDRIG ville have en kæreste/mand som kollega. Jeg er vokset op med historierne om hvem af kollegaerne der var gift med hvem. Havde børn med en anden, og filerede rundt med en tredje. Her kan man virkelig tale om familiesamføring. Er selv et godt eksempel i statistikken, med en tidligere kollega som tidligere stedfar, og en fætter til at ordne regnskabet. Jow - jow

Det må komme an på en prøve om vi kan få det til at fungere, ellers skal jeg nok selv aflevere fyreseddelen ;-D

André ringede i går og fortalte, at han havde haft besøg at hende fra handicap afd. Hun havde sagt, at det nye sted muligvis ikke var klar når kontrakten med gården udløber d. 30/11. Jeg ringede fluks til vores familierådgiver, som det hedder nu om dage. Forlangte en løsning på problemet, og et forslag til hvad der så skulle ske. Hun virkede opgivende og ligeså frustreret over situationen som jeg. Fortalte hende om hans ” tilbagefald ” med stemmerne, og at hans medicinering var sat op. Lagde ikke skjul på, at presset omkring ventetiden og uvisheden, var medvirkende til hans ” tilstand ”. Hun kunne sagtens forstå, og ville endnu engang rykke div. instanser. Lovede at give mig besked så snart at der var det mindste nyt.

Opvasken må få en overnatning. Orker ikke at tage det i aften.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alene på skansen igen er publiceret 04/10-2006 21:35 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.