17 år siden

Nikolaj

Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
SMS fra eks (åbnet for læsning 2017)

Dussen (skolefritidsordningen) har ringer Nikolaj og nogle andre har leget med lighter og deodorant og forsøgt at tænde det som kom ud af deodoranten jeg vil snakke med ham når han kommer hjem, snakker du med ham på lørdag.

Tjaa hvad skal jeg sige til Nikolaj tror et sted han keder sig lidt i sit liv og søger udfordringer i livet for en måneds tid siden fandt hans mor en øl han forsøgte tage med i skole.

Jeg kan hvis ikke finde ud af hvordan jeg skal takle det gider ikke skælde ud, hvis jeg siger han skal passe på sig selv tage ansvaret i sit liv er jeg bange for det vil lyde som om jeg er ligeglad med ham og ikke elsker ham

Jeg er hvis ikke for god til at være sammen med Nikolaj på det sidste, han er kommet et par gange når hans cykel driller, åå ja så køre han egentlig hurtigt videre ud i livet.

Jeg havde jo egentlig nogle tanker om vi sammen skulle se om vi kunne få farfars 20 år gamle knallert til at køre, men ja hvis det bliver som når vi laver cykel sammen bliver det sikkert meget mig, ååå ikke ret meget sammen, jeg må hvis lige finde ud af hvordan jeg kan få det flyttet så det er sammen vi laver det. Eller er det bare mig der er dum ønsker mig at lave noget sammen med ham??

Tjaa det var så øjeblikkets tanker. Ååå lørdagen vil vise hvordan jeg får det taklet.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nikolaj er publiceret 02/11-2006 21:46 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.