Endnu en weekend.. endnu et slagsmål

heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
I fredags var der gym fest.. mig en og en af mine rigtig goe venner mødtes på grillen, og tog lidt mad med.
På vej derop støder vi til nogle af hans venner, rigtig flinke venlige fyre...
- vi kommer så derop, spiser, drikker og hygger bare med klassen. vi får sunget kareoke, røget vandpibe - rigtig fed aften.
Så er der sådan nogle brobyggere som har været på skolen i 14 dage, for at se om gym er noget for dem - de kender nogle af mine venner fra min klasse, så vi havde hængt ud med dem mens de havde været der, og jeg var egentlig blevet gode venner med nogen af dem.
I første omgang bliver der spildt øl ud over mig ved et uheld.. fint nok.. øl er øl og vi er alle fulde - og ham gutten er en af mine venners venner, så det er ligemeget... vi er her for at have det fedt, ikk for at spille gangsters.. men inden jeg når at gøre noget hopper ham brobyggeren op fra stolen og står og truer ham fyren. vi får så guided dem fra hinanden og fortsætter med aftnen. Senere er ham brobyggeren kommet op og skændes med lillebroren til en anden jeg kender. Storebroren, som også går på gym kommer selvfølgelig da han hører nogle vil smadre hans lillebror(og den her gut er altså BARE stor 2,03 m. næsten 1m fra skulder til skulder - og han er for syg i skallen hvis han bliver rigtig sur.
Jeg får ham så guidet væk igen, men da han hører brobyggeren har slået hans lillebror går han ned og tager fat i ham, flækker hans øjenbryn, og smider ham ud.
- brobyggeren ringer så efter hans storebror, og venner som kommer i en bil uden for gym. -jeg kender en af dem, pusher - har fået et ryg for at være syg i hovedet, men det er han kun når han er på amfetamin. Ham den store gut, lad os kalde ham niels, går så ud og river de 4 rundt der er kommet, og går ind igen. Der kommer så en til bil, en har et alubat med. Igen kommer niels ud og spørger hvem der vil røre hans lillebror. Han begynder så at tæske alle 6 gutter(de var 8, men en blev siddende i bilen, og den anden havde fået nok første gang). Niels bliver så ramt at alubattet i panden, og falder om - hvorefter hans venner kommer og smadrer de 6 drenge - Niels når lige at smadre fyren med alubatet selv inden politiet kommer og alle løber.


-på vej hjem ringer jeg til mine gamle venner fra folkeskolen, og slutter mig til dem. De leger nybolig(en leg vi fandt på i en brandert hvor man sælger ting som fx. en bolle eller et eller andet latterligt). de får mig til at grine så meget jeg græder og må gå ud og tage noget luft... og så kommer jeg til at tænke på hvorfor alle ikke bare kunne være som dem, de her drenge ville aldrig bevæge sig ud i en slåskamp pga en øl.. hvad fanden laver jeg egentlig med de drenge på gym.. jeg hader de der små gangstere der altid er på stationen og konstant prøver at komme i slåskamp.. men er mine nye venner egentlig så anderledes?..

Det er utolig fedt at vide at ens venner ville tage en knytnæve for en, og jeg kan godt forstå folk der finder tryghed i det - men jeg har nogle venner der altid vil sørge for den knytnæve aldrig blev til noget..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en weekend.. endnu et slagsmål er publiceret 05/11-2006 16:05 af Kenn K. Christiansen (Tyreal).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.