17 år siden

Alt og ingenting

Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
26 dage siden
Kære dagbog (hvor er det egentlig langt tid siden, at jeg har skrevet her) Skrivelysten har da været der, men tiden har manglet. Sarit havde fødselsdag i dag. Mig og de andre tøser havde givet hende et par fribiletter til biffen (Roja arbejder i biffen), samt et gavekort til matas på 350.00 kr, samt nogle småting. Tror hun blev meget glad for gaverne, for hun kunne næsten ikke lade være med at smile, kramme os og sige tak.

Har egentlig harft et stort behov for at skrive, har været så kreativ og total ordkløver-agtig, at de andre nærmest har fået spat af mig. Jeg havde en dansk stil for, som oprindeligt skulle have været afleveret på torsdag. Nå, men så begyndte jeg så på den i sidste uge, men der var jeg bare så tom for ideer. Simpelhen. Havde intet at sige, og vidste ike hvordan jeg overhoved fik begyndt på den stil. Men så igår, satte jeg mig fluks ned - og skrev den på to timer. Både kladde og på computer. Det hele fløj bare ud af mig, og før jeg fik set mig om, havde jeg fået strikket en rimelig god stil sammen, som jeg samvittighedsfuldt (ironisk nok) afleverede til min dansklærer i dag. Ragnhild er virkelig mærkelig, hun farvoritserer visse elever (heldigvis er hun ganske sød ved mig, men jeg tror ikke ligefrem at jeg er hendes yndlingselev, selvom hun ikke er grov overfor mig - endnu!)
Hun nægter at bruge lectio og fronter ligesom alle andre lærere, så hvis man har været syg eller bare fraværende, kan vi ikke se vores lektier, men er nødt til at ringe hende op for at høre dagens lektie. Helt ærligt! Hvor gammeldags er det ikke lige? Det ville højest tage hende 5 minutter at lægge dagens lektie ind på computer, men hun mener åbenbart, at det er det rene tidsspilde.

I weekenden var jeg på arbejde. J. er altså bare SÅ kær. Jeg tror han er omkring en nitten år, ret sød, og rimelig lækker alligevel. Han kommer altid hen for at sludre lidt og frokostpausene er faktisk det bedste. Han laver altid et eller andet gøjl, som er værd at grine af.
Kender ham egentlig ikke så godt, men det kan da være det kommer.

Samfundsfag var helt vild sjovt idag. Vi sad og debatterede emner som Che Gueva, menneskerettigheder og raceadskillelse, da Sean spørger Tage (lærer), citerer her ordret "Jamen, er det ikke rigtigt, at de spiste for mange tun?" Hele klassen eksploderede nærmest af grin, for vi kunne ikke lige se der relevante mellem tun og samfundsfag. Måske i kan? Det vil jeg helst ikke spille mig klog på. Sean er nu god nok. Han er bare lidt mærkelig. Han kan sidde og stirre på det samme sted i længere tid, for så nærmest at dukke op til overfladen igen. Så kigger han rundt i klassen og smiler, hvis han kigger på en. Han er nok lidt genert. På lørdag er der natværk, en form for afslutning på OD´- operation dagsværk, som i øvrigt foregår imorgen. Jeg skal arbejde på Hotel Kong Valdemar i Vordingborg, hvor jeg skal gøre rent. De har bestilt omkring 50 dagsværkere og foreløbig kender jeg til tre fra min klasse, som skal til Kong Valdemar. Det skal sq nok blive hyggeligt. Mor har fødesldag på torsdag, og har endnu ikke fundet en gave. det skal jeg nemlig gøre i morgen. Har tidligt fri fra Kong Valdemar, og så har jeg jo passende med tid til at finde hende en ordetlig gave. Har bare ingen ide om, hvad jeg skal forære hende. Det er det samme hvert år. Altid købe en gave i sidste øjeblik, til trods for at man har spekuleret i timevis på, hvad F*** man skal købe til hende. Min egen ønskeseddel er foreløbig på 7 ønsker, men jeg har osse først fødselsdag i januar, så det går nok.

var til håndbold i dag, og hvor var det bare super! Alle mine skud lå perfekte, og jeg scorede en lang række mål ud fra venstre fløj, som jeg synes er den sværeste i og med at jeg er højrehåndet, så hver gang jeg skal skyde på mål, skaljeg lave en form for knækskud for at kunne placere bolden ordentligt.

De fleste af pigerne fra holdet er Gucci-tøser, og er der noget jeg bare ikke er, så er det fandme Gucci-tøs. Ja! Mærket har da engang været fedt, men det var før elleveårige piger begyndte at rende rundt med Gucci-tasker og solbriller til flere tusinde kroner. Jeg vil IKKE have noget fra Gucci. Burberry ,måske, men satme ikke Gucci. Det er bare så mainstream og ikke spor fedt længere. Det samme gælder altså Louis Vuitton. Ja, de ægte varer er da okay fede, men når produkterne bliver kopieret så meget som de gør, er der tilsidst ingen 'status' i at gå med de ægte varer. Giv mig et par jeans fra G-star, et par Vans og en tanktop og vi ser hvad der sker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alt og ingenting er publiceret 07/11-2006 21:20 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.