17 år siden

En skøn dag sammen med dem man holder af.

Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 dag, 14 timer siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Hejsa dagbog
Idag har jeg det heldigvis bedre, begyndte på nye piller i går, og hold da op de kunne slå!!!!!!!!jeg følte jeg var på en ordentlig dosie lort....
Gik ved siden af min krop og kunne bare ikke styre den, sjovt var det bestemt ikke, havde taget dem i to dage, og jeg blev enige med mig selv at det kun blev de 2 dage i mit liv,når det går ud over ens nattesøvn, man ligger og ved ikke hvilket side man skal ligge på hvilket hårtot der nu også lige skal være på puden ja sikke et par nætter!!:O/ nå jeg har så ikke taget den i går aftes, og jeg gik i seng, og vente mig da kun 4 gange,og tænkte gad vide hvilket morgen jeg skal op til;O/ men jeg må sige jeg blev overrasket jeg havde det bedre, stadigvæk mave besvær, hvis jeg indtager noget føde, ja så skal jeg da godt nok tage en tur op af trappen til wc, og det må gerne gå lidt tjæp....så indtage føde glem det, gider ikke at stå men den ene ende eller den anden :O/ ikke sjovt..
Nå men som sagt, idag havde jeg det bare godt, heldigvis forde jeg havde lovet de små, at vi skulle vågne/hilse på julemanden på møllen, og det var da bare lige noget de glædede sig til.
Det var sjovt at være hjemme på sin gamle egn, og opleve det man havde gjordt for en del år siden, og vise sine børn, de steder man havde været som barn, vi havde nogle hyggelige timer på møllen, sammen men bror mand og kone og deres to skønne børn, de havde lavet brød til os, inden vi skulle op og se julemanden og vi havde det bare så hyggelige sammen, jeg nød det i fulde drag. og jeg måtte da kun gå på wc 3 gange hyggeligt ikke? Men efter vi ankom til møllen, og havde gået rundt der oppe og se alt lige fra gamle redskaber til de lavede byg hvede korn, og man kunne købe det man havde lyst til og få opskrifter så man kunne lave de dejligste brød arter der hjemme, vi købte en flot grav krans som spejderne havde lavet det var nu min brors kone der havde lavet den og den var bare så flot, så den blev lagt på vores oldemors grav/mormor for mig.En flot hilsen fra os.De havde pyntet så flot på kirkegården,vi gik rundt og kiggede på forskellige grave,og jeg kunne fortælle at der havde jeg gået da jeg skulle konfirmeres, kirken var desværre lukket, de små ville gerne ind og se kirken men det må vi gøre en søndag.
Vi kom hjem og havde købt ind til burger, ikke rigtig mad ved det godt, men noget de små synes det var godt.. i morgen skal de havde ribbensteg men det hele det glæder jeg mig til:O) og også min mand..
Nå nu vil jeg smutte op til de små sige godnat og sige at jeg elsker dem og har haft en god dag sammen med dem.Ind og se lidt tv og så ellers op og se dyner....zzzzzzzzzzzzgodnatzzzzzzzzz
,

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En skøn dag sammen med dem man holder af. er publiceret 26/11-2006 21:55 af kabalen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.