Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Operation
Halina Abram...
5 timer, 26 minutter siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Så sidder jeg her igen. For at skrive lidt om th. Træt af at det er det alle mine dagbogstekster handler om. At jeg ikke har så meget andet at sige. At der ikke sker så meget andet. For det gør jeg jo, det har jeg bare styr på, og det er herind problemerne kommer. Glæden. Frygten. Det er de der følelser jeg tumler rundt med der lader mine fingre ramme tastaturets taster. Tænker på min roman. Om den er god. Om den ikke er, og hvad fanden jeg skal gøre med det hele. Hvis nu bare jeg fik den lavet færdig og så printet ud og lagt den i en skuffe, så kunne jeg tage stilling til det derfra. Men det gør jeg ikke. Jeg bliver ikke færdig for jeg er blevet kritisk. Hvor er jeg blevet forfærdelig kritisk. Afslutter ingenting mere, går ikke i gang med nogen mere, for jeg ved at jeg ikke afslutter det. Men herinde feks. hvor har jeg meget lort liggene. Skal have sorteret i det.

Var ude ved th igår. Han har stadig svær ved at overskue at få plads til mig tror jeg, men det er som om det hele har hjulpet lidt. At han prøver. Og jeg er vild med når vi bare ligger og snakker. Når vi bare ligger i sengen og fortæller hinanden små ting, griner, ler, hygger. Så kan jeg mærke hvorfor jeg absolut ikke har tænkt mig at give slip.

Lektier er der nok af. Er begyndt at læse lidt på mit SSO. Og så har vi engelsk og afsætningsprojekt at komme igang med. Og ellers ret mange dag-til-dag lektier. Og det er hårdt- for jeg orker det ikke rigtigt. Der er for mange andre ting at gå igang med. Og ellers vil jeg gerne bare slappe af. Tage det stille og roligt. Men ville være rart hvis jeg tog mig sammen og knoglede på.

Har været ude at køre bil igen idag. Lærer det nok engang, men kørelæren er sød, og det hele er egentligt fint nok.

Har for mange bumser. Vil så gerne bare af med dem. De er lige lovligt klamme. Kan leve med en bums her og der engang i mellem, men ikke min ryg. Det er træls at der er så mange.

Var til fest i lørdags. Skrev til dl og spurgte om han kom på diskotek: GO. Nope, knægen var syg, men skrev at P nok gjorde det. Fik hans nr og skrev. Og tilbage skrev han at han synes det var lidt sejt at jeg havde fået hans nr. Han er sgu en sød fyr. Hang ud med ham hele aftenen i baren. Og så skrev vi en masse beskeder til dl. Ved ikke om jeg fortryder beskederne. Lidt af dem, kalder ham skat og sådan noget for tit. Siger for mange søde ting, men vil gerne have at han lidt synes om mig. Han er blevet kæreste med JaKO nu. Min fjende. Som jeg må affinde mig med er min 2 største kærligheds kæreste. Og det kan jeg. Fik sagt tillykke, og han lyder glad for hende. Så jeg vil lære at det er ok. Jeg vil lære at hun er ok. Det er bare svært, når jeg virkelig afskyr hende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bedre er publiceret 27/11-2006 14:31 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.