Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Snøft. Jeg har lige opdaget, at min låge nummer 2 er væk. I går sad jeg og skrev min hidtil bedste dagbog. Jeg lagde virkelig kræfter i og gjorde mig umage med både sprog og plot - fik redigeretteksten og lagt den ind under dagbøger her på Fyldepennen. Logger mig på her til morgen - og hvad er det lige jeg opdager - min dagbog er VÆK.

Hvordan kan det gå til - jeg har ikke oplevet det før, men jeg har mine lumske tanker om, hvem der har været i gang. Hvis den opmærksomme læser gætter på, at jeg har Nisse Jul mistænkt, er gættet ikke helt forkert.

Han gjorde bare alt for at genere os i går - ja det startede allerede om natten. Vi fik ikke lov at sove - det var åbenbart ikke tilladt - set med nisseøjne, for hver gang vi bare faldt i en kort blund, var han der til at vække os igen. Selv da jeg prøvede at sove i bilen på vej til Tyskland vækkede han mig - gang på gang. Det blev vi selvfølgelig sure over - så her har han så taget sin hævn med at fjerne min dagbog. Det tror han da - jeg skriver da bare en ny dagbog.

Nej - Nisse Jul er ikke for klog - det er så tilgiverligt, for han er yderst charmerende og underholdende, når han er i det rigtige hjørne. Han glemmer bare indimellem at bruge sin logik. I dag er risengrøden kogt og kanel og smørklat puttet på - den er sikkert også spist for længe siden, for selv om en lille nisse laver ballade, har han overhoved ingen skrupler, når det gælder hans risengrød.

Jeg har været igang med at lave advendtskrans - lammeøre bundet på en krans. Det tegnede til at blive godt - jeg lagde den næsten færdige krans til tørre under en radiator - og snøft igen. Nu ser den temmelig miserabel ud - bladene krøller sammen og stikker ud til alle verdenshjørner. Øv - så gider jeg ikke, men binder istedet een i gran.
Jeg er impulsiv, så når jeg får en ide, skal den føres ud i livet. Jeg skyndte mig ind til gartneriet på Ribelund efter gran - både til krans og dekorationer. Det skulle jeg ikke bare lige have gjort - kan jeg se i mit bakspejl, for lille Nisse Jul ville med og på det tidspunkt jeg kørte, sad han oppe i sit nissebo - fuldt optagetaf at æde risengrød.

Det kan kun være ham, der har været på spil mht. til den forsvundne dagbog.

Hermed erklæres låge 2 for åbent.

Hyggehejsa fra undrende Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2. december - dagbogen blev væk. er publiceret 03/12-2006 10:06 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.