17 år siden

December måned kom - og åh nej da.

7
Halina Abram...
6 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Så blev det december, hvilket er set frem med bekymret mine. Det er ikke fordi jeg er negtiv eller noget, men julen er bare ikke liige min kop the. Igen i år - som alle andre år - får jeg det afgørende valg om hvor jeg skal holde jul. Hos mor eller far. Og jeg hader det, for det føles som om man skal vælge, hvem af dem man bedst kan lide og det bryder jeg mig ikke om.

Hvorfor kan ens familie ikke bare holde fred bare én gang om året? Næ nej! De skal absolut ødelægge hele julestemningen med deres stridigheder og verbale slagsmål. Holder det simpelhen ikke ud. Desuden kan jeg ikke se, hvorfor jeg skal holde jul, er ateist, så jeg er i grunden ligeglad, for mig handler det mere om det sparsomme samvær man har med resten af familien.

Glæder mig til næste weekend, der skal jeg holde weekend hos nogle venner i Sakskøbing og det er da givet at vi skal til nogle privatfester, hvis der bliver holdt nogle. Ellers går vi i biffen og ser en film - eller to! Det bliver hyggeligt at se Sabi igen, det er hundrede år siden snart, og her er ved at være lidt tomt uden hende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget December måned kom - og åh nej da. er publiceret 03/12-2006 18:53 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.