17 år siden

Illusion om lykke..

Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 dag, 10 timer siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Ja. Endnu en nytårsaften er overstået. Men det var stort. Det var godt. Det var dejligt.
Starter hos A. sammen med Li. for at pynte op til den forestående fest, klokken 14. Vi forsætter hjem til Li. omkring klokken 15, hvor S. også ankommer. Gør os klar. Vi var SÅ fine. Billede blev der taget. Fine billeder. Grimme billeder. Vi undgik at få stress, det var rart.
Klokken 18 skulle vi op til nogen af Li. forældres venner og spise og høre nytårstalen (var det bare mig, eller var den utrolig fesen i år?!).
Vi spiste, vi drak. Havde det morsomt. Meget forspiste og en anelse beruset, går vi hjem til A. omkring klokken 22. De mange inviterede gæster ankommer. Musikken brager ud af højtalerne. Vi drikker og vi synger. Fantastisk. Aftale med S. om at vi skulle være glade i aften. Ikke bekymre os om noget. Og hvis der kom nogen med nogen problemer, så måtte de smutte igen. Det kunne vi ikke rumme lige den aften. Det skulle være en god aften. Og det blev det. En dejlig aften.
Klokken blev 12. Traditionen tro, hoppede jeg ind i det nye år, med Sa. i hånden. Fik skrålet med på "Vær velkommen" og "Der er et yndigt land". En smule hæs er man blevet idag. Grumt så højt vi sang.
Men vi festede videre. Jo. var der. Dejligt at have hende med også. Hun tog dog et andet sted hen omkring klokken 2. Men rart lige at fejre det sammen med hende lidt også.
Jeg var glad. S. var glad. Det var perfekt.
Kommer i snak med Kr., som er M's kusine (hende N har været sammen med). Og finder ud af at det hele er en stor løgn. N. har stukket mig en stor fed løgn. Han har aldrig været sammen med M. Aldrig sovet inde ved hende. Kun holdt i hånd med hende. Det er ganske vidst sandt at han sov inde hos hende den nat, men der sov altså også bare 4 andre imellem dem. Flot smarte. Og de har aldrig rigtig haft noget kørende, andet end den aften. Uhh. Blev så sur. Ked af at han ikke havde sagt sandheden. At han ikke bare kunne fedte ud og fortælle mig, hvordan det rigtigt hang sammen. Synes han er lidt af et fjols. Ærlig talt altså. Jeg sad et kort øjeblik og var bitter, men kom så i tanke om min og S's aftale. Så dansede jeg videre. Vi festede videre dejligt længe. Klokken 5.30 lå jeg i sengen, med en følelse af en vellykket nytårsaften.
---

Kom ikke ind til Je. den anden aften. Ved egentlig ikke hvorfor. Men sådan blev det bare ikke. Vi rykkede aftalen til imorgen. Skal i biografen og spise sammen. Bliver rigtig hyggeligt. Tror jeg. Jeg må holde mig fra ham.
Vi snakkede i telefon i 2 timer. Kom omkring mange emner. Fortalte mig at han havde været sammen med Ai. I seng med hende. Spurgte hvorfor han havde gjort det. Hun havde kysset ham. Sagde han var et fjols. Han troede de skulle være kærester. Havde droppet ham igen. Hun ville ingenting alligevel. Gengældte bare ikke hans følelser. Følte sig en lille smule udnyttet. Hvilket jeg godt kan forstå. Ved at han ikke går i seng med en, som han ingen følelser har for. Og han holder virkelig meget af hende. Og det ved hun. Han var lidt ked af det. Men vi kom ind på andre samtaleemner. Muntrede ham lidt op. Snakkede om alt mulig mærkeligt.
Spurgte ham hvorfor han kyssede mig den dag.
Fordi jeg ikke kunne lade vær.
Jamen den fungerer bare ikke. Det er ikke med i planen. Min plan om at vi bare skulle være venner. Det var sådan det skulle være.
Jamen Anne. Der er sket for meget mellem os til at vi bare kan være venner.
Nej. Det er der fandme ikke. Og hvis der er, så kan vi bare ikke være venner altså. Så må det være sådan.
Nu skal jeg hjem til ham imorgen. Så å vi se hvad der sker. Endnu en gang er jeg naiv nok til at bilde mig selv ind, at der ingenting sker. Ved jo godt at det ikke holder. Men det bliver jeg bare nødt til at fortælle mig selv. Ellers kan jeg ikke få mig selv til at besøge ham. Åhh. Har en ide om at vi engang finder en løsning på det. At jeg på et tidspunkt bliver lykkelig.
---

Jeg er træt af at jeg ikke kan få lov til at gå i det tøj jeg vil. Min søster har åbenbart sagt til min mor den anden dag at nu skulle jeg altså ikke gå hen og blive alt for meget hippie. Hvad så hvis jeg gør, altså?!! Jeg er vel for pokker stadig den samme person. Jeg ændrer mig jo ikke personligt, bare fordi min tøjstil har ændret sig markant. Ihhj. Blev sur over at hun havde sagt det på den måde. Og at hun ikke bare siger det til mig. Ihhj. Irriteret. Øv også.
Jeg er sgu da heller ikke en hippie bare fordi jeg gør i en prikket nederdel, ballerina sko, sweatshirt og et partisanertørklæde. Jeg tænker jo ikke 'nu skal jeg være hippie'. Jeg har intet imod det. Men jeg synes bare tøjet er fedt. Og så går jeg i det altså. Åhh. Det var bare den måde hun havde sagt det på. Som om at hun ikke ville kendes ved med, hvis jeg blev hippie. Øv altså.

Skal snart spise. Og skal have pakket ud. Og øve dans til musicalen. Har ikke øvet en disse. Og skal kunne det til på onsdag. Åhh nej. Ej, skal bare lige køre den igennem, så er den der. :)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Illusion om lykke.. er publiceret 01/01-2007 18:01 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.