17 år siden

Ingen lambada her

Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 4 dage siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Men der imod Lumbago. Dvs. uspecifikke lænderygbesvær. Er sygemeldt pga. dette. Kan sagtens stå og gå, men ikke sidde for længe. Har smerter hver gang jeg skal rejse mig op, eller for den dags skyld bøje mig ned. Jeg tog ikke advarselsklokkerne alvorligt, da jeg begynde at fornemme de kære ” blylodder ” i lænden. Er begyndt behandling ved en kiropraktor, og håber snart at være på banen igen. Har ringet og fået en dobbelt tid ved lægen på mandag. Det er ikke ved min sædvanlige, men en anden i huset. Overvejer stærkt at melde fra, da jeg ikke orker at skulle til at tegne og forklare hele mit forløb. Kan mærke at min sygemelding har givet mig lidt pusterum, da jeg jo ikke kan springe ud i bilen som jeg plejer. Tør ikke tro på at det det ” bare ” er stress jeg er ramt af, efter at have hørt en Dr. et eller andet udtale ” at diagnosen ” bliver givet i flæng, og der realt ikke er så mange stressede mennesker ”.

Min kære far var krøbet i sit stiveste pus i går. Havde i kedsomhed ringet til at gammel ven, som han kender tilbage til tiden hvor de mødtes under deres fælles gartner uddannelse. Dengang og ca. indtil min far mødte min mor, var de tit sammen til kro bal og en enkelt gang også en charterrejse. Kontakten har siden været minimal, men alligevel nok til at de hele tiden har været klar over hvad der rør sig hos den anden. I går rundede den kære ven så 70 år, og min far blev som en selvfølgelighed inviteret derud. Jeg kørte han derud overmiddag, og Claus hentede ham sidst på eftermiddagen. Han havde hygget sig, og kunne bla. fortælle at en anden af gæsterne, var sønnen fra hans første læreplads. En herre som efterhånden var rundet de 75 år. Ak ja hvor tiden dog går !
Hans gamle ven havde argumenteret meget for at hans børn ( min søster og jeg ) skulle købe huset af min far, så han kunne bo til leje hos os, og få boligsikring. En løsning jeg absolut ikke er interesseret i. Jo hvis huset havde været i et plan, så han ubesværet kunne færdes rundt i det, så havde det været noget andet. Men som han fysisk er faldet af på den de senere år, så vil den bedste løsning være at finde noget andet. Jeg kan sagtens forholde mig til at det har været en svær beslutning at sætte huset til salg, men man skal også være realistisk.
I morgen skal jeg køre ham og hans besøgsveninde til et parkinson arrangement i Varde. Han ville gerne selv have kørt, men svimmelheden har sat en stopper for det. Måske også meget godt, da hans kørsel er blevet meget ujævn efter hans sygdom rigtig er brudt ud.

Jeg kan ikke finde ud af om André bruger eller misbruger min såkaldte moderkærlighed. Han kører for tiden et spil på det nye sted, hvor han afprøver både pædagogerne og de andre beboers grænser. De gennemskurer han selvfølgelig, hvorefter han ringer og klager sin nød til mor, som altid plejer at være god til at rede trådene ud igen. Jeg skal hele tiden have i baghovedet, at han ikke er mental alderssvarende, og hvad der er rimelig at jeg blander mig i, eller for den sags skyld – blander mig uden om !

Michelle og hendes kæreste er blevet udnævnt til at være nazister. Gisp…. Forklaringen er noget hovedrystende. De har en fælles ven, som kender en der er medlem af rød front, og da de godt kan lide deres fælles ven, så er der nogen i punker miljøet som mener, at Michelle og kæresten automatisk også sympatisere med deres fælles vens ven. Hmm…Michelles holdning til deres konklusion er, at hun synes de er latterlige. Ingen af dem kunne drømme om at dele holdning med rød front. Puha…..
I december var hun i København og besøge i veninde. De havde været inde ved det omstridte ungdomshus, hvor der blev afholdt en støttekoncert. Før deres besøg derinde, sympatiserede hun delvis med dem. Kunne godt forstå de unge, og syntes også de havde fået en unfair behandling. MEN efter at have talt med flere af dem, og hørt om deres politiske holdninger, så er alt respekt for dem og deres handlinger faldet til jorden. Jeg har ellers været taknemlig for, at netop det ungsomshus ikke lå i Århus, da hun nemt kunne ” falde i ” med ” sådan nogen ”. Heldigvis kan hendes, nogen gange mangel på synd fornuft, overraske mor ;-D

Køkkenchefen må hellere gå i krig. Har dog en køkkenmedhjælper i den mindste af drengene i dag. Godt nok, for ellers bestod menuen nok af rugbrød. Han er nu flink til at hjælpe til. Skal bare lige have lidt starthjælp først………………..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen lambada her er publiceret 27/01-2007 18:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.