Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
24 dage siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Vi har haft den mindste af Claus´s drenge hjemme i weekenden. Han havde forlænget weekend fra efterskolen, og skulle først møde ind her til aften. Selv om han ( som regel ) er en stille, rolig og dejlig dreng, så er hans tilstedeværelse alligevel opmærksomhedskrævende. Noget jeg ikke føler at kunne opfylde i den grad jeg gerne vil for tiden !
Nå, men efter at havde nærstuderet programoversigten, så valgte jeg at krybe ind i seng sammen med hunden, og se en autentisk psykologisk thriller. Nu skulle der rigtig hygges og slappes af…. Hmm og nu sidder jeg så her og prøver at fordøje filmen. Normalt påvirker film mig ikke i den grad, at jeg ligefrem skal ligge søvnløs, men den her rørte altså på sig. Der medvirkede bla. en handicappet dreng som fuldstændig var snydt ud af næsen på André. Hans udsendende, handicap og væremåde. Hvis jeg ikke viste bedre, så kunne han sagtens banke på min dør og bilde mig ind, at han var min søns bortkommende tvillingbror. DET ER SKU DA SKRÆMMENDE !

Jeg tror at den læge jeg var inde ved i dag, har en aktie i en tape/plaster fabrik. Fik taget en masse blodprøver, som jeg ikke engang formåede at spørge om hvad han ville tjekke dem for. Han tapede min arm ind som om jeg ville forbløde på vej ud af konsultationen. Fik ikke fremlagt alt det som kunne være vigtig, og bander og svovler efterfølgende over ikke at havde skrevet det ned. Har det lidt fobi med sådan nogen dosmer. Kan huske at min mor gerne skrev en alenlang liste hver gang hun skulle til læge.
En specifik konklusion kom der ikke ud af det, da han gerne vil have svar på blodprøverne først. Dem kan jeg så få svar på onsdag, men stress og nedsat arbejdstid var oppe og vende. Gerne under 40 timer om ugen. I mit stille sind kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvor mange læger som ud over deres normale praksis, har weekend eller nattevagter rundt omkring på sygehuse. Jeg tror ikke på at der er ret mange af dem som har under 40 timer om ugen. Det er som så mange andre erhverv - en livsstil. For min skyld kan jeg godt kalde de 40 timer – arbejdstid, og så resten interessetimer ;-D

Jeg bliver hjemme i morgen med, og så må jeg have gjort det godt for denne gang. Vil gerne være på når bistanden og pensionen går ind. Må hellere finde min seng, og drømmeland.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fordøjelse er publiceret 30/01-2007 00:35 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.