Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
savføre
Peter
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg var træt i går - meget træt, men blev også mere og mere glad, som dagen gik. Jeg blev så glad for at opleve, hvordan Carlo kom hjem fra arbejde, tog mig i sine arme, knugede mig ind til sig og helst ikke ville slippe mig igen. Vi hyggede os sammen i aftes og for en gangs skyld, var der ro og mørklagt i huset inden midnat. Vi er forsonet igen og nu skal vi have vort forhold til at køre. Vi har erkendt, at vi ikke kan undvære hinanden - nu starter vi på en frisk og vi er begge indstillet på at gøre en indsats. Jeg har så meget varme og kærlighed til min mand - det ønsker jeg oprigtigt at give ham. Mit paniske kriseår er endeligt endt og jeg ønsker nu at få ro og fred på mit liv og leve det med et godt og stabilt forhold til mine kære. Vi har lidt meget i vor lille familie - nu vil vi til at have det godt.

Jeg kørte til syn med bilen og jeg overlevede - men bilen gjorde ikke - ihvertfald var der et par ting, der gjorde, at de gerne ville se den til et omsyn. Derfra - via vor lille lokalbrugs - direkte hjem. Jeg skulle hente medicin, som jeg havde bestilt i morges, men jeg kørte forgæves. Det var ikke blevet bragt ud til brugsen,så jeg måtte på apoteket. Heldigt for Anne, der gerne ville ind til byen og shoppe lidt - så vi fik en lille spontan mor/datter tur ud af det. Efter en del tid i Klunz - modebutik - med morens afstikke til et par andre forretninger ville Anne gerne en tur i Matas også. Jeg orkede ikke - fandt pludseligt ud af at jeg var sulten, så mens Anne lavede sit ærinde, tog jeg til pølsevognen og bestilte en ristet med brød. Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har gjort det, men det var hyggeligt med lidt håndboldsnak og pølsen smagte godt.

En lille appelsin faldt måske i min turban i går, Jeg fik kommentar til en af mine tekster - et forlag er interesseret i at bringe min tekst i en skolebog. Av - jeg synes det lyder spændende - nu skal jeg lige have svaret på kommentaren og så afvente næste skridt. Så må jeg se om appelsinen i turbanen vokser med tiden.

Jeg har lige afleveret to sange, som skal bruges i kommende weekend. Den ene sang var til en københavnsk familie, som jeg før har skrevet sang til. Det er den bedste reklame for mig, når folk kommer igen og denne her familie havde da gjort noget for at finde mig - telefonnummeret fra sidst passede nemligt ikke længere. Det var dog lidt at et cirkus at sende mail - det bliver det, når Outlook Express ikke virker til sendte mails. Hm - ny computer giver begyndervanskeligheder - endeligt har jeg fået installeret printer.

Nu vil jeg slutte og så vil jeg forsøge at gøre dagen god. Første opgave bliver at få Anne sendt ud ad døren. Hun skal have en køretime - hun er i fuld gang med kørekortet - teoriprøven er bestået, så nu mangler hun kun de sidste timer, inden hun kan aflægge køreprøve. Ellers skal jeg gå og nussepusse i huset, forberede middagsmaden, lægge tøj sammen, gå en lang tur og endeligt forkæle mig selv lidt. Jeg tror også, at en middagslur ville være godt.

Dagen tegner til at blive god - jeg er glad - og siger 1000 tak for søde breve og hilsener jeg fik i går. Jeg smider et stort smil ud til dig læser - og dykker så ned i mit kaffekrus,

Hyggehejsa fra glad Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagen derpå. er publiceret 30/01-2007 07:59 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.