17 år siden

kærlighedskomik og droppede drømme

Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 3 dage siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Det begynder sgu at blive helt komisk det her on/off Jonathan -pis..
Nu er det så definitivt droppet. Og jeg er ked af det - men det er det eneste rigtige. Vi passer ikke sammen(eller gør vi?! , bor for langt fra hinanden, og så er der jo det med at han har vist sig at være endnu en dum dreng. Ved sgu ikke, om mine forventninger til drenge generelt er for høje, men jeg har altså et intenst hån om, at der må være nogen, der kan opføre sig som anstændige mennesker. Gider ikke mere søde sms'er med kys og knus og "Åh jeg savner dig!" for det er sindssygt falsk. I hvert fald med Jonathan - Han skriver noget, opfører sig anderledes. Så er jeg sgu mere ligetil - men det er nok det, der er galt..
Åh jeg ved det sgu ikke. Jeg kan som de fleste andre ikke styre mine følelser, og lige nu hiver de i mig fra begge sider, og jeg har ingen anelse om, om jeg er lettet eller ked af det. Peter tager til Australien om 14 dage, og jeg håber lidt, vi kan tale, når han kommer hjem. Så er der vist gået lang nok tid.. Det er der jo så 2½ måned til.. EJ hvor er jeg ved at være træt af den her ensformighed, der præger min tilværelse nu.. Har brug for nye mennesker i mit liv - har brug for at slippe endeligt af med skyggen af Peter - har brug for enten at skyde Jonathan eller bare skyde mig selv. det sidste lyder fandme tiltalende nogen gange.. Ikke at jeg er suicidal, men det kunne sgu være interessant.
Camilla siger hele tiden, at Jonathan ikke er god nok til mig,at han er ... blabla, alt det dårlige, hun kan finde om ham, og alligevel er jeg i tvivl. Jeg kan virkelig godt lide ham, men på den anden side har jeg lyst til at kværke ham... med en hammer.
Nederen liv lige for tiden:p
Nå, men næste gang jeg skriver er det anderledes - eller.. Næppe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kærlighedskomik og droppede drømme er publiceret 11/02-2007 17:08 af Hirsch.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.