17 år siden

Sne giver oplevelser

Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Jeg synes nu sneen trods den er noget besværlig har været en oplevelse. Først måtte jeg igen og igen vælge nye veje for at komme hjem fra arbejde, biler der sad fast spærrede en lastbil i grøften hvor redningskøretøjer spærrede.

Hjem kom jeg måtte dog gå det sidste stykke hmm i aften havde jeg så aftalt aftensmad sammen med min mor sammen med mine børn og eks, ååå jeg synes det var så pokkers lang tid siden jeg havde set mine børn, så jeg valgte at våge mig ud igen. Jeg var faktisk ikke noget ret langt før jeg var ved at fortryde den ene vej efter den anden jeg mødte var lukket til biler sad fast, spurgte et par gående om de skulle samme vej al buskørsel er jo indstillet fant en der skulle samme vej ååå til sidst fik jeg mig snørklet hen til min mor.

Hos mor i hendes nye lejlighed havde vi en hyggelig aften Louise (18 år) havde været hos min mor hele eftermiddagen og bagt kage ååå så er rigtig varm mad med kartofler grønsager og sovs jo ikke at kimse af når man går alene og lever af hvad der lige falder ud fra et hjørne i huset til daglig. Fik da også hængt en enkelt lampe op i stuen og set min lillebror havde hængt billeder op.

Eks og Nikolaj gik hjem de skulle have en cykel med igennem sneen. Louise ville meget gerne køres af mig, hun fik også lov til at skubbe lidt for vi kunne komme frem)) jeg overvejede sætte hende af ved en hovedfærdselsåre pga sneen, men jeg havde jo en computer der skulle afleveres så kørte hende helt hjem.

Så holdt jeg der øverst på en bakke af en villavej der så ud til at være meget sne, men for mig lignede det bedste bud på at komme frem, ååå jeg kunne jo få bilen i fart og ned af bakke må man da kunne komme frem. ÅÅ det må jeg sige jeg har aldrig i mit liv kørt gennem sådanne snedriver som jeg mødte på vejen ned pludselig foran mig stod en helt mur af sne højere end bilen som stod parkeret ved kanten ååå min bil hoppede lige på driven i ret stor fart kurede sidelæns igennem sneen som røg ind over køleren ramte ruden og forsvandt over taget. Åå minsandten jeg ikke kom ud på den anden side. Havde lidt ondt i hovedet må have ramt loftet i bilen som hoppede som en rallybil af at køre på det grove saskebræt af sne og alle ting i bilens hylder og instrumentbord lå spredt over det hele, meget ramte i skødet på mig.

Nå under alle omstændigheder er jeg kommet hel hjem bilen kom ikke med det sidste stykke ååå jeg har brug for tøvejr orker ikke skovle 300m skovvej for ca 40 cm sne.

Nå mon snart min kæreste ringer hun skulle gerne komme hjem til sig selv med tog fra kbh i dag.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sne giver oplevelser er publiceret 21/02-2007 23:21 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.