Lidt om nogle russere

Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Læser Bukowski, Stiverter, sluger den, det er lang tid siden jeg har haft det sådan med en bog, måske fordi den er så markant anderledes end hvad jeg lige har afsluttet.
Lolita - Det forventes vist at jeg forsvarer at jeg gik i gang med den. Var ikke klar over hvad den handlede om før jeg startede. Jeg regner med at i er velfungerende og ikke alt for snerpede menneske, så jeg nu skriver at den var skrevet fantastisk,så forudtager i ikke at jeg er pædofil. Den overskred mine grænser, skal jeg selvfølgelig også sige, men gjorde den virkeligt, fik lyst til at kasterere både Humbert og faderen i Tøndersagen med en rusten skruetrækker.
Forhåbentligt også det der var meningen fra forfatterens side.
Men den måde den var skrevet på var fantastisk, men ikke sådan at jeg havde den store lyst til at kaste mig over den, som jeg har med Bukowski for tiden. Den var ikke langtrukken, jo lidt, jeg tror at grunden til at den var så omfangsrig, ikke var fordi den var specielt lang, var detaljerne, der er ikke meget dramatik, så på en måde er det vel egentligt også en dårlig bog, skal man ikke underholdes af en god bog?
Kan hvis ikke komme videre ind på hvad det er der fik mig til at syntes det var en fantastisk bog, samtidigt med at den tog mig 2 måneder om at læse.

Jeg tror jeg vil kaste mig over nanowriting, mener at det er cirka 5000 ord der skal skrives om dagen, det mange og tvivler på at jeg kan overholde det. Tror også det bliver mindre gennemtænkt, hvad man nu end ender op med at skrive.

Skal måske på Roskilde med to fra min klasse, kunne være fedt, og interesant,underligt ord at putte ind i den sammenhæng, men er lidt sådan jeg har det.
Er lidt i tvivl, for er ikke helt sikker på at den ene er så vild med mig, og vil ikke genere nogen med min tilstedeværelse. Har intet mod hende, syntes faktisk hun er "skæppeskøn," hun er skide god til at snakke med folk, så derfor tror jeg det kunne være vildt fedt at være med hende. Men der er hvis også lige et pengeproblem der skal løses først, ikke mit problem, så nu må vi lige se.

Er gået igang med større syprojekt til min mor, en nederdel, som jeg selv syntes bliver rigtig god til hende. Damet, men samtidigt frisk, frisk-damet.

Endnu et projekt: jeg vil lære at holde min mund.

Forresten dagbogstekster skal have en overskrift så lige for at folk derude ikke skal tro jeg helt dum (er lidt dum, må i gerne tro!): Bukowski lyder russisk, Nabokov forfatteren til Lolita er russisk, og den ene af dem jeg evt. skal til Rusland med er også russer.
så "da" det handler lidt om nogle russere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt om nogle russere er publiceret 06/03-2007 19:16 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.