Sofie Møller er på banen.

70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Så er det fredag og weekend igen. Dejligt - selvom der er lovet dårligere vejr. Det piber og hyler allerede godt og det blæser en del. Var det så endda den sidste blæst, før det varme forår kommer. Ih, hvor kunne det altså være dejligt.

I dag har min nabo Hanne og jeg været i Esbjerg og underholde til et guldbryllup, udklædt som henholdsvis Evelyn Schweinebraten og Sofie Møller - to liflige damer, der satte gang i lattermusklerne hos guldbrudeparret og deres gæster og børnene, som havde engageret de to damer var meget godt tilfredse med indsatsen.
I august sidste sommer optrådte vi/de til et sølvbryllup, hvor vi blev optaget på video. Denne optagelse havde dagens guldbrudepar set og de havde leet og syntes vældigt om den. Det havde deres børn skrevet bag øret og bestemt, at de ville give deres forældre denne form for underholdning til festen istedet for en sang.

Det er utroligt morsomt at komme ud og optræde og langt de fleste gange, mærker vi, hvordan vi sætter liv i kluderne og kulør på festen. Og når dem, som har engageret os, så er godt tilfredse, så kan vi heller ikke være andet.
Sofie Møller kom ind i mit liv en nattetime på Skibelund Krat - hotel og kursuscenter - i 1995, da jeg var på internatkursus for TR´er indenfor fagforeningen. Den sidste aften i kursusforløbet, fik hver af deltagerne udleveret et ord, som vi skulle lave et foredrag ud fra og fremlægge næste dag. Mit ord var "Opbrud" og jeg anede ikke mine levende råd, for hvad kunne jeg associere dette ord med. Jeg tænkte og tænkte og grublede og grublede og langsomt så jeg Sofie Møller blive mere og mere tydeligt. Det bedste var, at inden jeg havde set mig om, havde hun en talen om "opbrud" klar og hun lovede også, at hun nok skulle fremlægge talen for mig - hun gik rent ind hos mine medkursister og vore undervisere. Ja - siden den dag har jeg så haft Sofie Møller på slæb.

Året efter skulle vi have landsbyfest og jeg spurgte min nabo Hanne, som jeg havde hørt også lavede lidt underholdning, om hun ville være med til at lave lidt til landsbyfesten. Sådan skete det, at Sofie Møller fik sin egen gode veninde Evelyn Schweitenbracht. Slag i slag ville folk gerne se os og efterhånden har vi været så mange gange ude at optræde til private fester, at vi ikke længere har tal på, hvor mange gange vi har været af sted og hvor vi har været.

Mange herinde på Fyldepennen har stiftet bekendtskab med Sofie Møller for hun tager såmænd med på Fyldepennetræf - uanset om det er Vejle, Aalborg eller København og uanset om jeg bryder mig om det eller ej. Hun er snarlig, den lille lettere neurotiske kvinde, der alligevel ikke kan lade være med at blande sig. Jo, hende har jeg meget glæde af - men helt vellidt hos mig - jeg er vist een af de få -hihi - bliver hun vist ikke. Jeg mener jo, at hun skulle blive hjemme hos sin mand Anders istedet for at føjte rundt - her og der og alle vegne.

Der breder sig en duft fra køkkenet - far er gået i gang med at lave mad og nu vil jeg gå ud til ham og hjælpe med at åbne en flaske rødvin.

Jeg ønsker jer alle en dejlig weekend.

Hyggehejsa fra Sofie Møllers veninde Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sofie Møller er på banen. er publiceret 16/03-2007 17:52 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.