Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Vi havde Mercedesen til service onsdag. Der har været lidt langt imellem pga. at jeg næsten har kørt alene, og siden Claus under min sygemelding. Men nu skulle der gerne komme lidt flere km. på tælleren. I går kom Claus hjem og sagde, at bagagerumsklappen lød mærkelig når den åbnede, og at jeg lige skulle komme ud og høre. Jeg begyndte bare at bande ved tanken om at den lige havde været på værksted, og hvor typisk det var. Jeg stod så der trolig med lytte lapperne åbne, og ventede på den kære mislyd, imens Claus åbnede bagagerumsklappen indefra. I stedet for en mislyd, kom der en smuk buket blomster til syne. Tsk. tsk drillepind ;-D
Jeg har fornemmelse af at Claus er faldet godt til på dagholdet. Han hygger sig gevaldig med at køre med de ældre, og specielt damerne som han laver sjov med. Hans opdragen service og kundekendskab fra dengang han var i butik og charmerende frækhed, falder de for på stribe. Jeg tror han får flere drikkepenge på den konto, end jeg gør, men skidt med det – jeg får jo blomster i stedet. Den som har det værst i vores omlægning er nok hunden. Hun har været vandt til at jeg har gået hjemme i en længere periode, og så pludselig vender rundt på arbejdstiden, det kan hun ikke finde ud af. Hun har siden jeg er startet igen, flere gange tisset og skidt indenfor. Det plejer hun ikke at gøre, og gør det heller ikke når jeg er hjemme. Hun kan heller ikke finde ro om natten, og vandre rundt imellem flere sovesteder. Normalt ligger hun i sengen imellem sengekanten og jeg. Hun fylder jo ikke meget, og så er det rart at kunne ligge med åben vindue når vejret tillader det. Der er ingen som får lov til at komme forbi mor her, uden at hilse på hende først.

I går ringede Andrés kontaktperson. Vi fik en rigtig god snak. Han havde modtaget papir fra statsforvaltningen vedr. min ansøgning som værge. Jeg har også ønsket i samråd med André, at have økonomisk indsigt. Der har f. eks været en del bøvl med hans pension, hvor jeg ikke har kunne handle på hans vegne, da han er myndig. Kontaktpersonen troede at jeg ville administrere hele hans økonomi, men det er ikke tilfældet. Det forventer jeg at de er kompetente nok til, men indimellem kommer André og spøger mig til råds, og så vil jeg gerne have kompetence til at få indsigt til at kunne svare og rådgive ham. Det går ellers rigtig godt med ham. Han er blevet sat op i medicin, hvilket jeg også gav min utilfredshed til kende overfor. Ikke at han var blevet sat op, men at det ikke er blevet oplyst. Det misbrug med hash på stedet, er der også ved at blive taget hånd om. Det tidl. personale nøjes med at løfte pegefingeren, men fremover vil det give konsekvenser. Arbejdsmæssig er André også begyndt at fungere bedre, efter at han er kommet på et ude / dyre hold. De har et aktiveringstilbud, men det kræver at man kan samarbejde, og i det hele taget være social. Han skal helst have den sociale del i små bider, så de har en åben aftale med ham om at han kan komme og gå, som han føler for det. Han skal selvfølgelig ikke bare gå på værelset, men bare han er aktiveret ude eller inde. Det fungere efter ham selv og personalet rigtig godt.

Claus drager sammen med den største og mindste af hans drenge over til hans mor i dag. De skal flytte hendes indbo fra Nordsjælland til Horsens i morgen. Har fået formaninger om, at jeg ikke skal tro at jeg skal køre dag, bare fordi at han ikke er hjemme og kan holde øje med mig ( satans også ;- ).
Jeg bestilte i nat billetter til Olsen Banden i koncertsalen i Tivoli d. 12/2 næste år. Jeg er ikke tvivl om med de medvirkende, så skal det nok blive godt. Glæder mig faktisk allerede.

Jeg må hellere få lettet min dertil indrettet. Claus kommer snart hjem og stiller bilen, inden han skal hente drengene og så af sted.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Underlig lyd er publiceret 23/03-2007 12:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.