17 år siden

I aften vil jeg børste tænder

Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Livet kører stærkt i denne uge lige nu kan jeg ski snart ikke huske weekenden eller starten af ugen. jo mig og min kæreste har haft nogle dumme dage dage hvor vi ikke helt har kunnet finde fodslag, over alle livets valg og muligheder og alle vores ønsker de kommende påskedage med dine mine børn, tid til have, tid til nærvær og tid til bare at finde ro med os selv.

Onsdag står skarpt for mig, ned til min kæreste i vejle finde forsogning finde sammen igen ro, hmmm det føltes lidt svært helt at nå.

Lige som vi skulle i seng tikker meddelelsen om Wivians død så ind på sms fra en betænksom fyldepenner. åååå ja så var det som om verden gik i stå svært at finde sengen og svært at falde i søvn da vi fandt den, men faktisk fandt vi vel hinanden lige der, ååå husker jo Wivians svar de gange vi synes livet har været svært SÅ FLYT DOG SAMMEN....

Torsdag morgen sov jeg over sov ikke mange timer, mennn ja kunne ikke komme op kl 4 efter den nat. afsted det gik mod job, middags møde med min mor om hendes fremtide pension, fik også snakket med min mor om Wivian. Wivian har sammen med mig besøgt min mor i mit barndomens land sidste sommer, husker Wivian sagde så forstod hun bedre jeg var sådan som mennneske (jeg havde arvet lidt af min mor)

Torsdag aften var jeg så hos min søster i Hjørring, hjælpe dem som handymand med badeværelset, som nu er i brugbar stand og klar til afprøvning af spa... hjemme meget tæt ved midnat totalt flad kastede jeg mig på sofaen hvor jeg faldt i søvn i et småkoldt hus uden at få børstet mine tænder.

Idag har jeg hvis igen fundet lidt kræfter min kæreste er kommet ååå jeg har sovet ved hende mens hun så film åååå lige nu sidder hun klar til at komme med mig i seng måske jeg i aften skal børste mine tænder...

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I aften vil jeg børste tænder er publiceret 31/03-2007 00:13 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.