17 år siden

Amor, så skyd mig dog, for helvede!

Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Foråret er kommet over Danmark - okay i dag er vejret ikke specielt vildt godt, men I ved hvad jeg mener! Det er den et-eller-andet-i-starten-af-april, jeg mener who cares - men min pointe er, at det er forår!

Folk snakker om lyserøde skyer, og folk falder forelskede om i buske, der er godt i gang med at sprigne ud. Men ikke mig.
Jeg føler mig virkelig snydt af Amors pile - Hallo! På variende steder i Danmark, findes en ung pige på 17 år, der ikke har været forelsket i (hvad!?) 2 år!

Okay, måske kan hans pile slet ikke nå at ramme mig, fordi jeg altid skifter position, men helt ærligt, jeg trænger virkelig til en hovedkuls forelskelse!

2 år er umenneskeligt lang tid. Jeg har ikke været forelsket, siden jeg fjumrede rundt med Pjok i folkeskolen, og det er så meget last year (og endda året før!)
Eller det vil sige, her i sommers havde jeg et chrush på Emil, men uheldigvis havde jeg valgt at skifte min position i Danmark ud med en position i USA, så jeg havde bare en konstant hjertebanken og trang til at strippe foran webcam, når jeg snakkede med ham på MSN.
Lidt ynkeligt faktisk, men den der fantastiske følelse i maven, var bare SÅ dejlig!

Min lille forelskelse i Emil, tæller bare ikke, for den er gået over, og da jeg endelig fik chancen for at være sammen med ham, for få uger siden, var den der følelse der bare ikke. Jeg er ikke forelsket i ham mere.

Nu vil jeg meget gerne have en ny, men jeg har fået en rolle som bitch in control, og så er det lidt svært at finde en fyr...

De sidste tre drenge jeg faktisk har haft noget kørende med, har droppet mig, fordi de har ment, at jeg har drukket for meget (hvilket jeg måske også har!?), men jeg har nu heller ikke haft en forelskelses følelse med dem, men jeg tror lidt på, at det er noget man opbygger, mens man lige lære folk at kende, og jeg har fået en tendens til at være sammen med folk meget tidligt i forløbigt.
Hvorfor?! Jeg har bildt mig selv ind, at det er fordi, jeg ikke gider spilde min tid på, at være forelsket i en, de så viser sig at kysse som en håndblender, eller være fysisk umulig på andre punkter...

Mit andet problem er min bitch attitude. Jeg må sande, at jeg har fået en bedste veninde - jeg er altid sammen med hende, og vi ender så sjovt nok med at møde de samme fyre.
Min veninde og jeg er ens på mange måder, dog er der to ting der adskiller os. Hun er en hel del mere seksuelt uskyldig end mig, og hun presser ikke bare på for at få hvad hun vil have, for det er hun for genert til.
Jeg er meget bevidst om, hvad jeg gerne vil have, og hvad jeg absolut ikke gider beskæftige mig med, og det er åbenbart ikke så tiltrækkende på fyrene, som en uskyldig pige, der lader dem beholde bukserne på, i mere end en forstand...

Fuck det hele, jeg smutter igen, jeg er stresset, selvom jeg ikke laver en fucking skid i min ferie, men jeg gider ikke sidde stille foran computeren mere, og jeg har heller ikke mere batteri lige om lidt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Amor, så skyd mig dog, for helvede! er publiceret 09/04-2007 16:39 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.