Min første bog! (næsten)

Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
6 år siden
Pause
Hanna Fink (...
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
10 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
Så har jeg afsluttet min første bog, eller første gennemskrivning. Den er ikke lang 49 wordsider i størelse 12, 167 sider når man får den til at vise det som læselayout, men en novelle er det ikke.
Jeg har arbejdet på den siden februar, og har stort set ikke skrevet på andet. Det har været rart, og jeg syntes den har gode afsnit og vendinger visse steder.
Jeg læste Stephen Kings bog "om at skrive," for en måneds tid siden, den er foresten virkeligt god, han anbefalede at man efter første gennemskrivning lod den ligge, jeg kan huske hvor længe, hvis nogle måneder. Jeg håber at jeg stadigvæk er nogenlunde tilfreds når jeg finder den frem igen. Der skal rettes en forfærdelig masse kommaer og mogle personkarakteristikker der er papirflade, det bliver det største rettearbejde jeg nogensinde har kastet mig ud i. Jeg håber jeg vil blive bedre til at se fejlene, for det irreterer mig virkeligt, at jeg gang på gang publicerer tekster med så mange fejl i, simple kommafejl og han/sin fejl osv.
Jeg glæder mig til at læse den igennem igen, har mest lyst til at begynde nu, men jeg tror Mister (mester?!) King har ret i at det er godt at lægge lidt afstand til manuscriptet. Så nu overstår jeg lige alle eksamenener og alt det, og så den første uge i sommerferien har jeg lånt mine forældres sommerhus i en uges tid, så printer jeg den ud og finder den røde tusch frem, og håber på at mine gæster ikke sørger for at jeg for alt for mange tømmermænd.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min første bog! (næsten) er publiceret 24/04-2007 15:51 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.