Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Fysioterapeuten mener at jeg udviser tegn på en protrusion, som om man umiddelbart lige ved hvad der er ! Hun hentede en rygsøjle ( kunne nu godt have taget en ny med til mig ) og forklarede ( som jeg forstod det ) at en protrusion er en forstandige til en mulig prolaps. Må ærlig indrømme at den gode sol ikke har været i stand til at lyse mit humør op siden den besked. Synes ikke at det kan være rigtig at jeg i det mindste kan få lov til at passe mit arbejde, når jeg har alt andet at bøvle med. Er trist og ked af det, da jeg ikke ved hvad det ender med. Aftalte med fysioterapeuten, at hun vil sende et brev med div. oplysninger hun kunne bidrage med, og at jeg så selv skulle kontakte lægen og aftale videre forløb.

Jeg registrerede tidlig i morges ( imellem kl. 05.00-06.00 ) at Claus var hjemme og vende. Troede at han blot hentede avisen, da jeg kunne høre motoren køre ude i indkørslen. Blev lidt overrasket da jeg ca. en time senere stod op og så at den stadig lå der. Forklaringen fik jeg da jeg senere talte med Claus. Han havde fået besked på at kalde op til centralen – haster. En kollega havde observeret min far komme gående i skjorte og underbukser med hunden. Claus fik mobil nummeret til kollegaen, som så sørgede for at ” indfange ham ” og køre ham hjem. Claus´s lynvisit herhjemme bestod i at hente min nøgle til min fars hus. Min far virkede upåvirket af situationen og gik på opfordring af Claus op i seng igen. Har siden talt med ham, og han kunne godt se at ” det er noget være noget ”. Han forklarede at han havde en ide om at skulle hente en bil på en adr. Var kommet i tvivl om hvor nøglerne til bilen var, men var fortsat. Heldigvis har han en tid ved neurologen i næste mdr. Jeg er meget bekymret for hvor det bæger hen med ham, og hvad det ender med.

Vi skal nordpå til møde i morgen. Heldigvis tager Claus med. Er ikke sikker på at jeg selv vil kunne klare at køre turen. Er ikke ligefrem oplagt til møde lige nu.

Må en tur i gulvet igen ;-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Går igen er publiceret 25/04-2007 13:31 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.