Lokumsdyret
Regitze Møbi...
8 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
5 år siden
Lana Del Rey
Christacia
9 år siden
AT forløb
Coleen
8 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
8 måneder, 19 dage siden
Fitness
Peter
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
5 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
3 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
5 år siden
Jeg har en lækker halvpart, jeg har igen fundet to til at hjælpe mig med at udvikle min ridestil. Det er fedt. Hesten er helt speciel, den har ikke for fem kroner gang, men jeg tror den er ret glad for mig..

Jeg har lige afleveret opgave, 32 point ud af 40. Det er okay. Jeg troede jeg fik mindre.

Jeg skal igang med 2. semesteropgaven lige straks, synes selv jeg har fået en god ide. Det må være en slags start.

Forleden mødtes jeg med en fyr fra egnen - ude hos hestene, lidt betænksom med sådanne møder med folk fra nettet, er man vel altid. Hvilket var totalt til grin. Sociologi- og Antropologitimerne i skolen har lært mig at analysere folk ud fra de valg de træffer, at sige noget om deres baggrund og kommende valg. Groft inddeles i karriere-, selvstændig-, og arbejderlivsform - mennesker som vi er flest er dog en kombination af de tre ovenstående. Jeg tog mig selv i at le højt indvendig, allerede da jeg kastede første blik på ham. Hans livsform er totalt forskellig fra min egen - og af den grund havde vi da heller intet til fælles. Ingen fællesinteresser, ingen fælles holdninger - jeg er ikke bleg for debat, så længere der kan argumenteres for de opstillede holdninger. Det kunne han ikke. Ingen uddannelse - og ingen planer herom. Boede hjemme. Det hele skreg mig ind i hovedet, at det var IKKE ham her jeg skulle bruge meget mere end de fem minutter sammenmed.. Min attitude blev helt sikkert efterfølgende præget af min indskydelse - men dog misforstået af vedkommende for hvem den afvisende attitude var tiltænkt.

Jeg tog fat om trillebør og greb og begyndte at muge. Han satte sig ind i sin lille gamle røde Opel Kadett. Som jeg er helt sikker på at han havde sagt var en Golf GTI. Det ville nok ikke have gjort situationen meget bedre, men pyt.. Han kørte sin vej, jeg fik muget - og syv ni tretten - hører aldrig fra ham igen..

Pas godt på jer selv derude! Livet er vidunderfuldt! Derfor :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vidunderfulde! er publiceret 26/04-2007 14:53 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.