Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 15 dage siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Jeg bliver ved med at sige til mig selv, at jeg er bekymret for Sisse, og at det er derfor, jeg hele tiden prøver at manipulere hende til at synes mindre om Kao, men jeg kan ikke være så sikker.

Jeg er bange for at hele min indsats i virkeligheden skyldes, at jeg bare er pisse hamrende jaloux.

Når ens veninde får en fyr er det aldrig ret sjovt, men jeg har altså aldrig været så afhængig af en pige, som jeg er af Sisse på en måde.

Vi blev venner i januar i år, da jeg startede på min højskole. Hun var den første gamle elev jeg snakkede med, og vi snakkede lidt sammen hver dag i begyndelsen. Til den første fest holdt jeg forbudt forfest for nogle stykker der i blandt hende. 2 uger efter gik vi i byen for første gang sammen, og siden da var vi rigtig gode veninder.

I marts måned var vi sammen 24 timer i døgnet. Vi hang ud sammen hele dagen, og vi sov sammen om natten. I april var jeg hjemme på påskeferie i tre uger, men da jeg kom tilbage var vores forhold stadig ligeså tæt.
Denne her weekend var vi også sammen hele weekenden udenfor skolen, men nu er hun begyndt at være sammen med Kao.

Jeg kender ikke Kao, jeg ved kun, at han har nasset en masse smøger fra hende. Men jeg bryder slet ikke om hans person, han virker ret tilbageholdt og genert som et førstehåndsindtryk, og han nusser alt for meget med alle mulige forskellige piger.

Han har også forsøgt sig lidt på mig, men jeg har virkelig været kold i røven overfor ham! Så han holdt sig en lille smule tilbage.

Han minder mig om So fra min efterskole. Han havde også npget kørende med en 5-6 piger, indtil den ene bed på krogen, og begyndte at komme sammen med ham.

I nat prøvede Sisse så at have sex med ham, men endnu engang måtte hun stoppe med en fyr, fordi det gjorde for ondt på hende.

Kan den slags godt være psykisk i stedet for fysisk? Jeg tror, at hun inderst inde godt ved, at hun kun prøver at have sex med ham, fordi hun genre slippe af med sit jomfru rygte, og ikke fordi hun ser noget specielt i ham..

Jeg har isoleret mig en smule her til eftermiddag. Jeg har selvfølgelig været inde i byen med L, Krølle og Sisse og bare shoppet rund, men nu holder jeg lige pause fra det sociale ras indtil aftensmad.
Jeg ved ikke, hvad der er galt med mig, men jeg gider ikke rigtig være sammen med folk mere.
Jeg griner ikke lige så meget, og jeg føler mig bare lidt sur og irriteret hele tiden. Jeg tror det er godt, hvis jeg lige får en lille pause i weekenden, som heldigvis starter i morgen!

Jeg har købt et Viunge blad i dag, mest for sjov fordi jeg gerne vil læse i et blad, som man havde så kært dengang man var 12-14 år gammel.
Jeg har ikke fået det åbnet endnu, men jeg har læst en brochure, der var med i bladet.

Det er fra udvekslingsorganisationen STS. Den handler om et high school year i udlandet. Fuck, jeg ville gerne afsted igen. Selvom jeg havde så utroligt dårlige oplevelser i USA, da jeg var afsted derover i august-november 2006.
For 3-4 fire uger siden følte jeg mig virkelig klar til at tage kampen op igen, og jeg begyndte at drømme, at jeg stadigvæk var afsted i mine drømme, og jeg var virkelig skuffet hver gang jeg vågnede :(

Hele konceptet tiltaler mig bare. En lang rejse med opelvelser og kulturindtryk, og så vennerne og skolen. Det lyder bare så herligt, men det er vist ikke helt sådan i virkeligheden, som jeg forestiller mig!
Desværre er jeg ved at blive for gammel til at tage afsted.

Man kan vist tage afsted på et sommerkursus til Australien, så man bare er væk i sommerferien. Jeg tror, at jeg vil undersøge det lidt nærmere, for jeg kunne godt tænke mig at få udlevet min drøm fuldt ud.
Det koster desværre bare en hel del penge - omkring 40.000 !

Jeg vil bare så gerne afsted. De venner jeg har, som er udvekslingsstudenter i USA, har virkelig set meget af landet, og de har haft chancen for at hænge ud med deres venner efter skoletid også. Det havde jeg ikke muligheden for. Min værtsfamilie var for fattig til at køre i bil bare en time hver dag pga benzinpriserne, og jeg kunne aldrig komme ud af huset efter skole, fordi de aldrig var hjemme, så de kunne give mig tilladelse/køre mig.

Jeg er så jaloux på mine venner som snart kommer hjem, for jeg føler, at de har fået min plads i en bedre familie. Hvis bare jeg dog havde haft muligheden for at flytte før det hele fuckede op! Aghr!

Men jeg har haft et fantastisk halvt år på min højskole, som jeg sjovt nok ikke ville have oplevet, hvis jeg havde været i USA. Og alle de fester og fyre jeg har beskæftiget mig med, er der ingen af mine venner, der har haft mulighed for ovre i USA. Så der må siges at være ulemper og fordele ved det hele!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jalousi er publiceret 02/05-2007 17:17 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.