17 år siden

travlt.

Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
jeg synes,det har været en hård uge. jeg har ikke på noget tidspunkt ikke lavet noget eller været alene...

ikke at jeg kan huske hvad jeg har lavet nu... min hukommelse er for tiden som en si - når jeg får fri fra job, kan jeg ikke en gang huske hvad mad jeg har lavet til ungerne til frokost!!! så er den gal.

kom jo sent i seng torsdag (som i øvrigt havde været præget af rødvinstømmermænd), fordi jeg jo havde lavet program til midnat. så fredag morgen efter meget få timers søvn, var jeg helt smadret. men når først jeg ER oppe, så er det egentlig ok. lavede mad til børnene... noget indisk fisk - det var ret lækkert. den opskrift skal jeg huske. så kørte jeg på uni og skrev lidt, faldt i søvn hen over bordet, og så skulle jeg babysitte. en af de store piger fra børnehaven. hun er 5 år. hendes bror var der også, han er 11, men jeg havde fået at vide, at jeg nok ikke ville få set meget til ham.

det var den vildeste lejlihed! den var SÅ lækker. gammel og slået sammen af to lejligheder, så der var to etager og en milliard værelser. pigens værelse var et RIGTIGT prinsesseværelse med lyskæder og prinsesseseng og en stor, gammel slagbænk. en masse lyserødt. jeg blev SÅ misundelig. mit børneværelse lignede bare altid en slagmark, fordi jeg var sådan et rodehoved. der var intet prinsesseaftigt over det. ALT i køkkenet var ølologisk. jeg så sådan nogle knækbrød fra irma, som som koster 30 kroner for 5 stk. drengen havde en slags dj-pult med to pladespillere. det var SÅ fed en lejlighed... misundelsen lyste ud af mig.
nå. da forældrene var draget afsted, lagde pigen og jeg et par puslespil og gik så i gang med at lave mad - det var hyggeligt. storebror var tydeligt imponeret over det måltid vi havde lavet, som var kyllingstykker paneret med cornflakes. og pommes fritter, for det måtte de gerne få om fredagen, sagde mor.
bagefter så pigen disneysjov, mens jeg ryddede af (de havde opvaskemaskine) og lavede pandekager. så ville de se "scenen er din" og så gik aftenen med det. det fortsatte godt nok efter pigens sengetid, men jeg sagde at det var ok at hun så lidt mere, hvis vi først ordenede tandbørstningen og hun tog nattøj på. men et kvarter efter sengetid ville hun alligevel hellere have historie og sove.
så sad jeg og så resten af scenen af din og sludrede med storebror. bagefter gik der en film i gang og den gad jeg egentlig ikke at se, men storebror blev hængende, så vi så den indtil han sagde at han var træt og vilel gå i seng omkring halv tolv. jeg havde fået at vide at haan måtte være oppe til midnat.

så drak jeg en masse te og kaffe og lavede kanalrundfart. jeg er jo kun vant til at have 5 kanaler, så det var en luksus at sidde foran det kæmpestore fladskærmstv og zappa. i den dejligste bløde sofa. suk.

nå. ved midnat kom forældrene hjem og var tydeligvis imponeret over at drengen ikke bare havde siddet på sit værelse. jeg kørte hjem og surfede lidt net, indtil jeg gik omkuld.

skulle have været til yoga i formiddags, men da G aflyste, kunne jeg ikke stå op. jeg var SÅ træt og sov til kl. 12. dårlig samvittighed, men ejg har dog været i træningscenter to gange i denne uge. så lidt i gang igen er jeg.

og nu er dagen gået! jeg fatter det ikke. har været i synoptik efter linsevæske og i matas. det er det. øv. nu vasker jeg op... men ejg får ikke ordnet vasketøj. skal til barndomsvenindens housewarming laaaangt ude på landet. fatter slet slet ikke at hun gider at bo der, men nu har hunaltså købt sig en lejlighed. jeg skal følges derud med hendes bror, som er min barndomsven. håber, det bliver sjovt. hader bare at det er så langt væk.

i morgen må jeg ikke have tømmermænd. skal planlægge børnemad for en uge og lave setliste med A, til når vi skal være dj's i næste weekend.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget travlt. er publiceret 12/05-2007 15:44 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.