17 år siden

Hun er kleptoman

Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 8 dage siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
23. maj 2007. 22.38

Mit internet duer ikke. Det er noget tis! Det har ellers været en god dag i dag, så jeg bliver nød til at skrive om den! Efter skole tog jeg med L, Sisse og Krølle ind til byen. Jeg var rigtig glad, og jeg fyrede jokes af! Det var bare så dejligt. Det er nok også fordi jeg glæder mig til, vi skal på festival i morgen! Wee! Jeg er nok også kommet tættere på L og Krølle, end jeg var før, der hang jeg meget fast med Sisse.

Jeg har aldrig følt som en del af en anden pige, og som om hun var en del af mig, men sådan havde jeg det faktisk med Sisse. Det blev bare ødelagt, da hun fik en halv kæreste på, som hun bruger lidt tid sammen med – gerne om natten. Før hun fik ham, der hang Sisse og jeg altid ud sammen hele dagen og natten lang i flere uger af gangen, uden at få for meget af hinanden!

Hun er nok min nye Patte. Han var sq noget specielt den dreng. Han var bare min skygge, og ligesom med Sisse, var der ikke rigtig noget mig uden ham! Men hvad skal man bruge det til? Det er jo slet ikke godt at have en anden person så tæt på en, at man nærmest føler sig halv, når de ikke er der! Og nej det er ikke fordi man er svag. For selvom man føler sig halv uden dem, så er det blot tomheden ved, pludselig kun at være en selv. Så er man kun en person, og som bekendt løfter man bedre i folk!

Men tiden med Sisse er som sagt ovre, og jeg tror kun, at det er sundt, at jeg lige har lidt tid til at blive hel igen uden hende, for vi flytter jo hjem igen til sommer, og hun bliver boende, hvor i mod jeg rejser videre på kostskole!

Jeg har for resten fået papirer om første skole dag og intro uge m.m. Det brev har jeg gået og glædet mig til, siden jeg fik at vide, at jeg var optaget en gang i februar! Nu hvor jeg har fået det, er det slet ikke så spændende! Jo, det er da meget nice at have, og jeg kan da også mærke et sus i maven! Jeg er nervøs!! Selvom jeg efter et ophold på egen hånd på efterskole, højskole og i USA, burde være godt rustet til nye situationer og til at tilpasse mig nye mennesker, så er jeg nervøs alligevel! Det er fordi, jeg ved, at jeg højst sandsynligvis er mere moden end en gennemsnitlig 1.g’er, pga diverse livserfaringer, som mange af dem, først skal prøve, når vi er blevet studenter efter 3.g!

Jeg har prøvet så meget, men jeg gider ikke, at have rollen som den voksne! Jeg vil bare være en crazy og sjov teenagetøs, som jeg nu engang føler mig!
Vang skriver til mig hele døgnet! I starten var det skide smigrende! Jeg er jo vant til at dele opmærksomheden fra fyrene med Sisse, for vi ligner hinanden meget både på udseendet og personligheden, så det var rart at have en fyr for sig selv, men nej! Nu er det bare rigtig irriterende! Lyden af en sms giver mig sommetider kuldegysninger! Og jeg svarer kun på halvdelen af det, han skriver! Jeg gider bare ikke være en af de piger, der hele tiden sidder med mobilen i hånden, og et lalleglad smil på læberne! Det er jo det, jeg virkelig hader ved mine veninder for tiden, og så kan jeg se mig selv blive på samme måde!

Men jeg må hellere smutte nu, for jeg skal ikke sove meget de næste par dage, når jeg skal på festival! Yayo!
_______________________________________

29. maj 2007 15.12

Nu er der noget galt med nettet igen, og hvor er det dog irriterende. Men jeg føler, at jeg eksplodere, hvis jeg ikke får mine tanker ned på papir, så jeg skriver dem bare ned i Word, og så lægger jeg dem måske ud på nettet senere.

Jeg sov af helvedes til i nat, fordi jeg er så forkølet, har hovedpine og hoster, men jeg stod alligevel op i morges, og jeg gad ikke melde mig syg.
Når man går på en skole som denne, føler man virkelig, at man er gået glip af noget, hvis man bliver liggende i sengen en dag – og det er jo kun glædeligt.!

Det er som om, alle andre har tænkt sig at tage hjem i weekenden, så jeg ved ikke, om jeg bare skal følge trop, for jeg orker nok ikke at hænge ud heroppe, hvis mine sædvanlige venner ikke er her, og jeg gider slet ikke, hvis der er fest.
Ulempen for mig er bare, at jeg har omkring 5 timers rejse hjem, og at jeg selv skal betale mine togbilletter. Det hele kommer lidt an på, om Sisse tager hjem, for hun bor samme sted som mig, hendes plejefamilie betaler bare billetterne, så det er ikke noget problem for hende at tage frem og tilbage flere gange om måneden.
Jeg skal under alle omstændigheder hjem i næste weekend, hvis alt går efter planen. Sisse og jeg skal til 18års fødselsdag, og jeg vil bare gerne hjem engang i mellem.
Jeg vil faktisk også helst hjem i denne her weekend, for det er hårdt arbejde at være her altid. Det er slet ikke ligeså nemt, som det var i starten, for dengang gad jeg godt være her af egen fri vilje, nu er det et spørgsmål om penge!

Der er gallafest forude, jeg gider heller ikke den. Jeg har ikke nogen partner, til trods for at jeg snakker en hel del med mange af drenge, desværre blev gallafesten bare annonceret på et tidspunkt, hvor jeg ikke var her, og så endte det med at alle har fundet sig en anden partner. Det er noget tis! Men der er jo nogle piger, der skal stå uden en partner, for vi er flere piger end drenge.
Jeg håber stadig på at Mic vil gå med mig, men det virker ikke som om han er så interesseret, til gengæld kommer han altid hen og snakker med mig, og han virker bare så genert?

Nu er jeg sulten igen, men jeg vil nødig proppe for mange kalorier ind i kraniet. Jeg har godt nok noget pulver suppe, som jeg kunne lave, men hvis jeg nu ikke dør af sult før kl 18, så kan jeg godt vente til aftensmaden.
Sisse, Krølle og jeg spiste lidt mad en times tid før frokosten, fordi ingen af os havde fået morgenmad, og så var vi selvfølgelig ikke sultne, da der var frokost, det er rigtig dårlig timing!

Jeg overvejer at sove indtil aftensmaden, dels fordi jeg er træt, dels fordi jeg så undgår at mærke min sult, men jeg ved, at jeg får svært ved at sove i nat, hvis jeg sover nu, det er jo logik.

Nu til noget mere alvorligt. Hele skolen summer af rygter omkring hvorvidt min veninde L er kleptoman. Er hun det? Hun stjæler tit, når vi er i forretninger, og i denne weekend, da vi var på festival, har de to andre piger, taget hende med hænderne i deres kufferter et par gange. Hun har stjålet en mp3afspiller, en kasket og en trøje fra folk på skolen, hvilket hun har indrømmet, og hun er også stærkt mistænkt for at have taget utallige penge og smøger fra folk. Der er endda nogle der hævder, at siden de mangler en ipod og en bluse, så kan det kun være hende, der har taget det.
Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forholde mig i denne situation. Jeg vil gerne fortælle alle, at det er et dumt rygte at hun stjæler, men jeg har jo selv været vidne til det, om ikke andet i forretninger! Desuden mistænker jeg hende selv for at have nakket 300 kr fra min pung, en dag hun sad heroppe, mens jeg gik nedenunder på toilettet.
Jeg ved, at der er en del, der snart går til lærerne og sladre omkring hende, men jeg ved også, at mange af dem bare gør det, for at få hende smidt ud, og hvad fanden skal det gøre godt for? Folk på denne her skole er fandme så fucking navlecentreret.
Okay, hvis L har nakket tre cigaretter fra dem, så skal hun straffes, og de ved, at hun kommer fra noget lort, så hendes værste straf ville være at blive smidt ud.
Det er så latterligt at se folk tage hævn på hinanden ved at sørge for at vi bliver smidt ud, det gør jo ikke noget godt for vores manglende fælleskab som en stor gruppe. Jeg stoler ikke på andre, end mine allernærmeste venner, og det er ikke så rart. Jeg ved, at jeg kun kommer til at savne omkring 15 mennesker, når vi stopper til sommer, og det er ud af en 70 stykker. Jeg kommer ikke til at savne timerne, og jeg kommer slet ikke til at savne lærerne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hun er kleptoman er publiceret 29/05-2007 15:49 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.