17 år siden

Endelig handling

uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg har et ønske om livet nu!
Jamen jeg har virkelige et ønske om, at tingene skal gå godt og jeg har lyst til at være her. Nu har jeg også en PLIGT til at være her, jeg kunne også kalde det et gøremål…et formål. Jo, jeg føler at min eksistens er berettiget. Det har jeg ikke før følt på den her måde, i hvert fald aldrig så stærkt.

På mange måder han den lille dreng ændret mange ting i mig. I forhold til L, er jeg blevet mere ivrig for HANDLING frem for forståelse. Ikke at det skal misforstås. Jeg vil gerne forstå ham herfra og til dommedag, men nu er det blevet mere vigtigt for mig at få løst problemerne frem for at iagttage dem og blive klog på dem.

Han har haft det frygteligt…L. Han har vist ikke før været så dårlig og forleden måtte jeg simpelthen forlange at han tog affære. Jeg kunne ikke mere og mærkede hvordan hans tristhed langsomt gik ind i mig. Det kan jeg ikke tillade overfor vores lille dreng. Han har brug for mig, for os og nu hvor L ikke kunne være der måtte jeg være der 200%.
Han gik til sin psykolog i går og fik luft for en masse ting.

Som alle nye fædre sikkert oplever, så føler L sig skubbet ud og tilsidesat, måske endda ligefrem jaloux. Han så det ikke og ville vel ikke acceptere at det var det han mærkede hver morgen, hver dag. Han psykolog er sgu en knag. Jeg så det heller ikke men han blev bevidst om det efter samtalen i går. Det har gjort ham ked af det, men eftersom L ikke kan finde ud af at være ked af det, endte det i vrede, indelukkethed og tristhed.

Vi talte længe om det i går. L ved at den sammensmeltning jeg har med vores baby er normal og nødvendig. Derfor har det vel været endnu sværere for ham, at acceptere.
Før har jeg altid været der for L…måske endda mere end godt. Han mærker vel tydeligt, at jeg ikke længere kan give alt af mig selv til ham. Han må dele mig nu.

Det vil nok stadig tage noget tid. Det er også svært for mig. Jeg føler en form for dårlig samvittighed overfor L. Før i tiden ville jeg sidde der når han havde det elendigt og ikke trække mig før jeg kunne se at han var bedre eller at jeg ingenting kunne gøre. Nu må jeg gå hvis vores dreng har brug for mig. Jeg kan ikke være der som før.

Men der er små ting vi kan gøre, små men gavnlige ting. Endelig handling…

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig handling er publiceret 01/06-2007 14:33 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.