17 år siden

Vi skal finde et andet sted at bo, igen, igen, ige

Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Suk, vi kan ikke komme uden om det, nu står det klart, vi skal flytte igen, finde et andet sted at bo, og tro mig det er ikke nemt for 3. gamle ”madammer” og en masse dyr. Vi finder ikke noget nyt lige om hjørnet og slet ikke når vi skal leje og ikke kan købe. Jeg har ikke talt på hvor mange gange jeg har flyttet siden jeg mødte Erling for 38 år siden, men han fik sit ønske opfyld, han ville ikke flytte herfra men bæres ud og det blev han, desværre for mig.

Og hvorfor så flytte igen, vi har jo først boet her i 2 år den 1. august. Jo, fordi vores vært fortalte mig for en lille uges tid siden, at han havde fået besked fra kommunen om at han inden 2009, skal kloakerer, og han har talt på sine millioner af knapper, det med millionerne sagde han ikke, men det ved jeg han har, og ja, jeg ville bare gerne have så vi kunne købe vores eget, men sådan er det ikke. Nå, men altså han syntes ikke at han vil ofre knapper på det, så i stedet vil han rive gården ned, han ville bare sige det. Jeg sukkede og sagde så må vi jo til det igen.

Men han love mig ellers da vi i sin tid stod her for første gang og snakkede sammen at det var for resten af vores liv, men han lovede også jeg ville kunne holde varmen og det har jeg ikke kunnet. Han lovede også at vi kunne nøjes med den halm han kom med til halmfyret, og så holde varmen på hele gården, men der har vi ikke kunne. Og selv i dag, hvor det egentlig er pænt vejr udenfor er her koldt og fugtigt ude, så jeg har lige fyret lidt op i den brændeovn, vi har købt 2 stks. For at holde varmen til 10.000 kr. han betalte så for at få lavet skorstenen. Vi har ikke varmt vand. Alt er utæt vinduer og dørene. Og så lige noget han ikke kan gøre for vi har på den korte tid vi har boet her mistet min mand, 3 af vores hunde og 5 katte. Så ja, det er mit hjem, men det er ikke noget jeg føler noget ved og tryg slet ikke.

Så opdager nogen af Jer derude særlig omkring Nyborg, Kosør og Vestsjælland at en eller anden f.eks. en landmand lejer et nedlagt landbrug ud med plads til 3 gamle koner, tilladelse til at holde husdyr samt plads til 2 heste og 6 ponyer ude og inde, så send mig endelig besked. Vi kræver ikke så meget og helt ærligt, meget værre end det vi har kan det næsten ikke blive.

Tusind suk fra en træt og meget nedkørt
Alice

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vi skal finde et andet sted at bo, igen, igen, ige er publiceret 14/06-2007 19:53 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.