17 år siden

fanget i bus

Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Nå fik jo slet ikke fortalt om min skøre datter charlotte det var jo faktisk også lidt pga hende jeg tog nordpå tirdag. i min kalender stod møde med ny 10ende kl skole kl 15. for lige at få helt styr på det sendte jeg en sms om nøjagtig tidspunkt, charlotte hun anede ikke noget om et møde. sååå ringede jeg til hendes mor hun mente ikke der var noget før dimention d 20 eller 26???

Nå tænkte jeg vil det sige der er fejl i min kalender nååå jeg kan jo altid få gjort terressen klar så turen nordpå er ikke spildt.

En time senere bimler det ind med sms-er fra charlotte og moren, charlotte er sendt babu med bus hjem fra kæresten i fredrikshavn, møde klokken 15 hun kommer med bus klokken 14.20 ååå skal hjem hente papirer der skal udfyldes inden mødet kl 15....

jeg holder så klar ved rutebilstationen åå får forklaret Charlotte hvor jeg holder. Charlotte vinker til mig mens bussen svinger ind jeg er fundet. et øjeblik efter ringer telefonen igen charlotte er blevet fanget inde i bussen chauførren sprang nærmest ud af bussen og låste, da bussen nåede endestationen ååå gik til pause ååå nu står hun så i en låst bus blafrende med arme ben bankende på ruder åååå jaaa mens jeg snakker med hende i tlf får en anden buschaufør øje på hende ååå får hende befriet ud)))

ja ellers var det bare hektisk papire, mødet gik ok stille roligt, ååå bagefter skulle charlotte igen med bussen eller toget nordpå til hendes kæreste.

Hmmm se det med at ønske være sammen med sin kæreste forstår jeg godt, jeg drønner bare sydover... forstår bare ikke man vælger en kæreste 60 km mod nord når man som mig kan vælge en 200 km mod syd)))

Se såden gik det til Charlotte kom til et uden mig glemt møde.

God dag til DIG VEN

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fanget i bus er publiceret 14/06-2007 22:54 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.