17 år siden

Så fat det dog for fanden

Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Så starter man lige ud som man plejer:

Suk! Klokken er meget mere end jeg troede, nu kommer jeg for sent i seng, endnu engang er det efter midnat, før jeg overhovedet for tænkt på at gå i seng..
Det er nok min dårligste vane for tiden!

Jeg kan stadig mærke en snert af dårlig samvittighed, når jeg er sammen med Krølle.
Jeg gik jo rundt og flirtede alt for heftigt med hendes kæreste i lørdags, han lagde nu selv op til det, men alligevel, jeg har det så dårligt med det, for jeg ved, at hvis ikke tilfældighederne havde drevet Søren og jeg fra hinanden, så var vi nok endt sammen.

Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på, om han mon har været så tæt på at være hende utro før, eller om han faktisk har været hende utro!!

Må prøve at få ham ud af mit hovede.

Det gik lidt galt i dag til frokost. Den snak jeg havde med Sad forleden dag om Sisses og Kaos forhold, havde jeg indviet Krølle i, og vi var blevet enige om, at Sisse skulle vide sandheden omkring, hvad han havde sagt omkring sine følelser om hende til Sad, for det var bestemt ikke noget positivt han kom frem med.

Jeg havde nægtet at gengive til Krølle, hvad Sad havde fortalt mig, at Kao havde fortalt hende, for jeg ville ikke risikere, at Krølle ville komme til at fortælle Sisse, hvad jeg havde sagt til Krølle, at Sad havde sagt til mig, at Kao havde sagt til hende - for jeg ved af erfaring, at når tingene går gennem så mange led, så bliver 2 fjer til 10 høns..

Jeg havde dog sagt til Sisse, at hun skulle snakke med Sad om, hvad Kao havde sagt til hende, for jeg vidste, at Sisse ikke har nosserne til at spørge Kao selv (og ham kalder/kaldte hun sin kæreste. hah!)

Nå, men da jeg så sidder og spiser frokost med Sisse, Sad og Krølle spørger Krølle Sisse, om hun har fået snakket med Sad, om det der..
Nej, det har hun selvfølgelig ikke taget sig sammen til, men Sad bliver nysgerrig efter, hvad det er de skal snakke om, og så kører damptrumlen ellers bare.

Sad følte sig presset til at fortælle Sisse, hvad Kao havde sagt i en lidt mildere udgave ganske vidst.
Sad mente ellers, at hun og jeg var blevet enige om, at vi skulle holde kæft overfor Sisse det sidste stykke tid.
Det kan jeg slet ikke forstå, at jeg skulle have sagt eller være blevet enig om. Men hvad? Jeg var helt blæst i hovedet af træthed, druk dagen før og alt det med Krølle og Søren, at jeg måske har fået sagt nogle ting, uden at tænke mig om først!

Sisse blev vildt stille, og så prøvede Sad at trøste hende ved at sige, at hun bare skulle glemme det, lade være med at konfronterer ham med det, og at hun skulle nyde den sidste uge, de har sammen her på skolen.

Det er jeg slet ikke enig i.! Hun skal have ham ud af sin verden nu, fordi hun ikke kan klare brudet, og når vi tager hjem på sommerferie er vi spredt over hele danmark!
Jeg er den eneste, der bor tæt på hende, men jeg tager altså til roskilde festivalen dagen efter vi kommer hjem, og så er jeg jo ikke til meget hjælp.
Selvfølgelig har hun veninder derhjemme, men hun har faktisk kun 2, og de kan ikke håndtere problemer. Sisse har virkelig udviklet sig siden hun blev veninde med mig i januar måned i år, og jeg er stolt, men desværre er jeg også bekymret.
Hendes verden er pludselig blevet meget større, og hun har åbnet op for verden, men tilgengæld er hun også i fare for at blive skræmt, i og med hun pludselig lever livet.
Livet er ikke uden op- og nedture, og det har hun aldrig haft chancen for at lære - det skal hun først til nu som 18-årig, og det bliver fandens hårdt!

Det endte faktisk med at Sad gav mig ret! Det plejer vi ellers aldrig at blive, da vi begge elsker at diskutere, men for en gangs skyld kunne hun godt se, at jeg havde set det hele fra det rigtige perspektiv.
Jeg er lidt stolt, for hun er en meget hård negl at knække.

Desværre hjalp det ikke meget på Sisse situation, at Sad og jeg blev enige.

Her til aften har han skrevet nogle sms'er til Sisse, hvor der står ting i dur med, du ved jeg elsker dig.
Jeg kender ikke sammenhængen, men hun viste dem til mig, og hun viste mig også, da hun svarede, at han ikke skulle sige det, hvis han ikke mente det.
Så kom han med noget pis om, at man jo kunne tolke, jeg elsker dig, på rigtig mange måder.

Tror kun han gør det for at være sikker på at få sex af hende den sidste uge, men som sagt kender jeg ikke sammenhængen eller fortsættelsen, så jeg ved det jo reelt ikke.

Jeg vil også med det samme indrømme, at jeg er frygtelig hurtigt til at male fanden på væggen, når det handler om Sisse/Kao.´
For jeg så jo præcis, hvad der skete, dengang hun var sammen med sin første fyr Rot, og hun dumpede hende. Og de havde ikke været sammen i bare halvt så lang tid, som hun har 'været sammen med' Kao.

Men jeg må hellere smutte for i nat, for jeg skal jo sove på et tidspunkt, og jeg mangler en million ting, før jeg kan ligge hovedet på puden!
Ihh, hvorfor er der ikke flere timer i døgnet, for der er en masse ting, der popper op i mit hovede, som bare vil skrives ned på papir.

Men nej ikke i dag.

Chaio

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så fat det dog for fanden er publiceret 26/06-2007 01:03 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.