Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
5 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
8 år siden
Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 28 dage siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
6 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
1 år, 3 måneder siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
Har besluttet mig for IKKE at køre videre i min fars ånd. Der har været meget oppe på vægtskålen - for og imod, og havde det i og for sig også fint med det som det kørte. Var klar over at det var min fars beslutning og kamp mod ” dem ” jeg førte videre. Har oplevet lidt af hvert på den konto, og har til tider også været ked af den såkaldte kollegiale opførsel. Men jeg har bidt tænderne sammen, rettet ryggen og prøvet på ikke at lade mig kure. Har ment, at når de ikke var klogere, så var de ikke værd at bruge tid på. Det mener jeg som sådan endnu. Gider ikke at bruge tid på børnehave fnidder fnadder.
Med min fars fravalg, så har han og jeg også været udelukket for beslutningstagen og meget infoimitation, også information som har omhandlet os. Har været et tårn i øjet på flere, hvilket også har resulteret i at ” nogen ” har presset på for at lave lovgivningen om så det vi var fritaget for, er vi blevet pålagt ind af bagdøren. Det har været hovedrystende latterlig indimellem, men har ikke kunne stille andet op end at trække på skulderne og føje dem. Vi har altid passet os selv og fuldt lovgivningen, så derfor har det været svært at klante os for noget.

Jeg er lidt mere fanden i voldsk og rebelsk end min far. Går til hoved i stedet for halen og kræver svar. Gør det altid ( i første omgang ) på en pæn måde, hvilket jeg også fik ros for i går, da jeg talte med formanden. Kunne fornemme at han prøvede at skjule et hovene smil, da jeg kom og spurte til medlemskabet. Er ikke i tvivl om at der vil blive talt i rækkerne, men lad dem om det. Herre gud, hvis de ikke har andet at få tid til at gå med, så lad dem.
Mine bevæggrunde er hovedsagelig informationsdelen og udelukkelse fra beslutningstagen. Mener at der er nogen huller som kan fyldes bedre ud, men idet at jeg ikke er ” en af dem ”, så har jeg ikke haft mulighed for at påpege, eller have indflydelse på det. Jeg har jo bare skulle makke ret !

Vi blev enig om at medlemskabet starter d. 1/8, så vi har lidt tid til at alle formaliteterne kan falde på plads. Skal bla. have skiftet forsikringsselskab. Har endnu ikke informeret min far om mit forehavende, men luftet tanken. Han stod fast på sit, men forstod også at det var hans valg. Påhænget er stadig derhjemme, så jeg kommer der ikke mere end højst nødvendig. Vil til enhver tid hjælpe og støtte ham, bare hun ikke indgår !

Havde lidt svært ved at komme i gang i går. Viste at der var kaos pga. udbetaling af bistanden og pension, normal fredagstravlhed, studenter og endelig sammenlægning i storkommunen. Vores ” computer ” / alm. kendskab skal udvides med næsten 100 %, plus det løse. Det virker umiddelbart uoverskueligt og føles næsten som at starte som ny. Men som alt andet er der en indkøringsperiode, og derfra skal det nok gå. Prøver at se optimistisk på det, og tage det som det kommer.

Må hellere komme i arbejdstøjet. Har 12 timer foran mig på godt og ondt ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit eget løb er publiceret 30/06-2007 15:10 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.