Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
22 dage siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Har lige været på rundtur i haven og puha. Er mærkbart præget at mangel på tid, omsorg og overskud. De kære børn har ikke været til meget hjælp, selv om vi direkte har bedst derom. Sidst var da jeg havde Michelle med hjem fra Århus, hvor hun spurte om kunne tjene lidt ved at give en hånd her hjemme. Jeg sagde at jeg havde brug for hjælp i haven, da denne har været forsømt pga. min ryg og Claus´s knæ. Hun takkede nej tak da hun ikke brød sig om jord under neglene, og jeg konkluderede, at hun ikke var sulten nok.

Fysioterapeuten mente i går at det er min speeder fod som volder mig problemer ;-)
Har automatgear i Mercedesen og bruger derved kun højere fod, hvilket giver en skæv tryk da jeg bruger min højere side mere koncentreret end den venstre. Kan sagtens følge hende og tror og ikke mindst håber på, at det ” kun ” er det som er problemet. Har fået nogen nye øvelser med hjem, og skal tjekkes op på i næste uge.

Min lille mand er lige kommet hjem. Han har haft en udenbys sygehus tur i dag. De ture som han frygtede pga. han var tvivlsom omkring hvordan han ville forholde sig til alvorlige syge, er gjort til skamme. I dag havde han 3 kvinder med som kendte hinanden, hvilket resulterede i at hans øre piber endnu ;-)

Ex. konen formår trods forklaring at lave ged i det for sig selv. Fastholder at teenageren først flytter ind d. 1/7, selv om det skete d. 24/6. Dvs. at hun vil få udbetalt kommunechecken, for derefter at skulle betale den tilbage. Ved ikke hvor små sko kommunen går i mht. boligsikring, men kan forestille mig at dette også spiller en rolle. Hun har altid gået MEGET op i kroner og øre, specielt pga. hendes økonomi har været tilrettelagt sådan, at hun har været økonomisk afhængegigt af børnepenge og kommunechecken. Det koster jo at have hest !

Min trollerik komme hjem i morgen og bliver hjemme til d. 15/7. Tror han keder sig pga. hans brækkede kraveben, hvor han er tvunget til at forholde sig rimelig i ro. Den er også gal når han SKAL være aktiv.

Vil ud og i bokstovligforstand grave et stort hul i haven ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ser harves ud er publiceret 03/07-2007 14:18 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.