16 år siden

Som man kan sige det

Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Min tidl. stedfar, kollega og nu deltidsansat ved mig ( har haft 2 vagter på 6 mdr. ) ringende i går. Jeg var på arbejde så han talte med Claus. Normalt er Claus ikke s glad for at tale med ham, da han som sjællænder har lidt svært ved at forstå ” bonde jysk ”, som min stedfar taler. Plejer at sige at der skal undertekster på for at han kan få noget fornuftig ud af samtalen. Kunne godt tænke mig at se Claus´s ansigt hvis han mødte min tidl. stedfars bror, som udover at tale med samme dialekt, også har hang til øl, samtidig med at han stammer. HAN kan være MEGET svær at forstå ;-)
Nå men telefonsamtalen med min tidl. stedfar strakte sig alligevel til 25 min. Han fortalte at han havde talt med min far og derfra hørt at påhænget var flyttet ind. Jeg har valgt ikke at fortælle nogen at hun er flyttet ind, da jeg ønsker at han ( min far ) skal havde den umiddelbare første reaktion, samtidig med at jeg ikke vil klantes for, at påvirke andre med min holdning og foragt i forbindelse med hende. Min tidl. stedfar er kendt for ikke altid at tænke før han taler, og derved godt kan træde på et par ligtorne. Han havde vist givet min far tørt på i forbindelse med ” den fulde kælling ” og sagt, at han var vel ligeglad når de havde smidt trusserne. Ville ønske at kunne have set min fars ansigt. Han var vist blevet sur og sagt, at det skulle han ikke blande sig i !
På et tidspunkt havde min tidl. stedfar nævnt min søster, som Claus forklarede at vi ikke havde kontakt med mere, og hvorfor. Hun er fandme ligeså tykhovedet og stædig som hendes far havde han så sagt. Glad for at han ikke anså mig for at være i den kategori !

Ringede til min far i aftes. Ville have at han hørte om min tilslutning i forening fra mig. Han virkede overrasket, selv om jeg har luftet tanken tidl. Jeg prøvede at forklare om mine bevæggrunde, og sagde også, at jeg følte at jeg røvrendte ham lidt, da jeg i alle årene har støtte op omkring hans beslutning ( har ligesom heller ikke haft noget andet valg, da det var disse jeg var ansat under ). Han reagerede med at sige tørt - det må du nok sige… Hmm følte det som et slag i mellemgulvet og jeg mistede pusten. Han brød tavsheden og fortalte for tredje gang i samtalen, at en tidl. kollega havde været på besøg, og denne trods høj alder, ville have endnu en bil på gaden inden han gik på pension.

Kan simpelthen ikke slippe den dårlige samvittighed jeg har over for at have sagt fra. Den piner mig og stikker dybt ind i hjertet. Alt det som han har gjort for mig og så vender jeg ham ryggen. Hvis det ikke var for hende, så ville jeg være der 100%. Tror også at min far ved det. Har i hvert fald ikke lagt skjul på andet.

Vil i bad og så på arbejde. Det var en røve nat sidste nat. Tror at studenterrunden har taget pusten lidt fra de unge mennesker, og så at der er mange overe og svømme rundt ved Roskilde festivalen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som man kan sige det er publiceret 07/07-2007 14:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.