And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
kom jeg godt hjem efter en længere køretur i går, og igen og igen fik jeg smidt påhænget ud hjemme fra min far og sendt med en taxa. Fik på vej hjem nordfra at vide, at min far havde fået tilbudt en lejlighed. Aftalte med ham at køre ind forbi og hentede ham når jeg nåede til byen, så han kunne se helt nøjagtig hvor den lå før han acceptere tilbudet. Lejligheden er en 2 værelses på 60m2. Min far syntes at den størrelsesmessing er i underkanten, da han på nuværende tidspunkt har over 240 m2. Jeg prøvede at redegøre over for ham hvor meget af det plads han har i dag, han realt bruger, samtidig med at han økonomisk vil høste den største gevinst ved en lejlighed af den størrelse mht. boligsikring.
Kørte efter smutturen ude ved lejligheden min far hjem. Hjemmeplejen var netop på vej ud af døren. Hun var blevet lukke ind af påhænget, som jeg havde set var i huset da jeg hentede min far. Havde set at påhængets hund havde løftet ben flere steder i entreen, men fik min far med ud af døren i alt hast, så jeg undgik tale med eller til hende. Kvinden fra hjemmeplejen gjorde opmærksom på, at gulvet i køkkenet også sejlede i efterladenskaber. Det var meningen at jeg ville være kørt hjem efter at have sat ham af, men følte pligt til at følge op på det som hjemmeplejen havde sagt. Ganske rigtig sejlede gulvet og jeg gik i gang med mobbe og spand. Imens jeg tørrede op og vaskede gulv, fik jeg overbevist påhænget om at finde andre græsgange. Sagde bla. til hende, at det var fuldstændig vandvittig at have hendes hund i huset pga. min far er blevet så dårlig gående og hans svimmelhed. Det ville være katastrofalt hvis han gled i hundens eksmenter, så jeg synes bare hun skulle tage hen på hendes ” nye ” adr. Blev i huset til hun var sendt af sted. Hun nåede at falde to gange i hendes brandert. Første gang da hun rejste sig fra stolen i stuen, og anden gang ude på fortovet. Jeg hjalp hende på benene begge gange. Hun takkede mig og sagde som det sidste – tak for hjælpen, du er så sød imod mig. Grrr…det kvindemenneske fatter ikke at grunden til at jeg hjalp hende, var for at slippe for synet af hende.

Begik den fejl at gå i seng på samme tid som Claus i aftes. Vågnede igen ca. kl. 01.00 har ikke kunne sove siden. Vil om lidt i gang med uge regnskab og et par mail, og hvis jeg derefter stadig er frisk, så kan jeg helt sikkert finde et par hængepartier.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Igen og igen er publiceret 16/07-2007 03:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.