19 år siden

Min mor vil besøg mig.... JUBIIIIIIII

At miste styrringen og jo...
Bastian
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
5 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
7 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
12 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
13 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
2 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
8 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
7 måneder siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
4 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
6 måneder, 27 dage siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
6 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
8 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
3 år siden
Eksamen
RachelBlack
8 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
5 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
2 år siden
Kære dagbog!!

Ja jeg har ikke skrevet dagbog i noget tid, Puha det synes jeg nu jeg skriver næsten hver gang *SS* men der sker også så meget omkring mig for tiden..

Jeg flyttede den 28/9, tænkte ikke så meget over dem jeg sårerede, tænkte mere på mig selv, måske er det lidt egoistisk tænkt, men jeg kunne ikke gøre andet, jeg havde bare brug for at komme langt væk, og jeg må sige at det er jeg da kommet *S* men jeg kan også mærke at jeg har haft brug for det, jeg sover rimelig om natten nu, og jeg kan holde maden i mig nu, har da ikke kastet op i næsten 14 dage.

Jeg er glad for at bo her, hvor jeg bor nu, jeg frygter ikke noget, andet end de mennesker jeg har såret, jeg er ikke god til at takle tingene når jeg har såret et andet menneske, men dybt i deres hjerter håber jeg en dag at de vil accepter det og ikke i det mindste tilgive mig...

Men ellers går det nogenlunde, har fået lidt ondt i ryggen igen men det går forhåbenlig over igen...

Jeg skal til samtale på AF imorgen, og jeg håber at han kan hjælpe mig med at finde noget jeg kan rive eventuel noget kursus, hvis jeg kan komme til det nemlig så vil jeg gerne have taget PC kørerkort, både det store og det lille, for så har jeg det da..

Idag blev jeg forresten vækket meget tidligt, jeg skulle have nye vinduer i, og kl 07.15 startede de, jeg vidste godt de ville begynde idag, men jeg var bare så træt.. De er stadig ikke færdige og det væreste af det hele er at jeg lige havde malet i stuen (havde ikke lige tænkt over at de kom og udskiftede vinduer) og rundt omkring vinduet der mangler der både tapet og maling.. Nu er spørgsmålet så bare hvad jeg gør... Tapet???? jeg kan sgu ikke finde ud af at Tapeser, jeg lærer det nok heller aldrig.. *Griner* Hver gang jeg tænker på tapet, så kommer jeg til at tænke på den gang min mor og min søsters far (min far også) skulle tapeser i deres stuen dengang i lejligheden, min mor stod og diagerede min far om at det var skævt, min far stod jo på en stige med en bane tapet.. Pludselig vender han sig om og kaster den i hovedet på min mor, først bliver hun meget forskræket, men jeg kan lige så tydeligt huske hvordan de begge lo af det få sekunder efter, min mor stod der med tapet klister i håret, det var sgu dejligt dengang..

Jeg snakkede forresten med min mor igår, jeg ringede til hende fordi jeg blev helt i tvivl om den der sygdom Tuberkulose, de snakker så meget om det i fjernsynet for tiden jo.. Da hun havde fortalt mig hvad det ar og hvor slemt det kunne være, så spurgte jeg hende om hun havde haft tid til at sende mig de sidste ting der var i huset?? Nej det havde hun ikke, sagde hun men, hun regnede også med at hun og Arne ville komme op og besøg mig en weekend.. Jeg var lige ved at græde f bar glæde, tænk sig min mor ville kører helt herop for at besøg mig.. Hvad var det som var ved at ske for min mor eller som var sket, jeg kan ikke rigtig forstå det, førhen skulle hun nærmest tvinges til at komme og besøg mig, men nu foreslår hun det selv.. Hun sagde selvfølgelig også at hun lige skulle snakke med Arne om det, men at hun havde forstået på ham at han gerne ville..

Er min mor begyndt at være en mor for os igen, hun prøvede jo på det for nogen år siden men hun opgav ligesom ret hurtig igen, men jeg har stadig ikke forstået hvorfor hun opgav det, for der er ikke noget i denne verden jeg elsker mere end når min mor giver mig opmærksomhed. Jeg ved godt at hun aldrig ringer og har stort set aldrig gjort det, men bare det at når jeg ringer for at spørge om en lille ting at hun så siger til mig at hun gerne vil komme herop, det varmer sgu mit hjerte.. Det er sgu da det som gør mig så glad *SS*

Nå ja forresten jeg har jo 2 katte, hunkatte, og de er jo i løbetid, så har jeg en kammerat som bor ikke så langt herfra, og søndag og mandag var jeg så over med den ene, og om sødagen sprag han på hende og sikke et brøl hun gav fra sig.. mandag var hun også derover men jeg kørte med ham ud og handle så jeg ved ikke om han har været på hende. Idag skal den anden kat så derover, jeg håber jo lidt på at jeg kan få killinger på dem, bare en gang inden de skal stereliseres, men jeg ved selvfølgelig ikke om hende den første er blevet gravid men det finder jeg jo ud af *SS*

Nå jeg vil slutte igen, men jeg skriver nok snart igen..

Kærlig hilsen

XXX

P.s Jubii jeg er bare så glad for tiden, det er sgu da en dejlig fornemmelse..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min mor vil besøg mig.... JUBIIIIIIII er publiceret 09/10-2002 10:26 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.