Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Ikke ment så firkantet og bestemt ikke noget jeg skal sige højt.
Vi var på for besøg med André i går og det blev bestemt at han skal flytte ind på onsdag i næste uge. De første 3 mdr. vil de bruge på at lade ham falde til, få en fast rytme og struktur i hverdagen. Vi er selvfølgelig velkommen til at komme på besøg i den periode, så som derefter. Jeg havde skrevet en liste hjemmefra med punkter som jeg ønskede svar på, men flere af dem blev fortalt uden forespørgsel. Lederen var meget bevist om at tale til André og fortælle ham om hvordan hverdagen fungerede. Det var først i slutningen af samtalen at vi kom lidt på banen.
Det som blev fortalt er noget det som jeg har efterlyst ved Gården og Stedet – nemlig firkantet fastholdelse af rammer og struktur i hverdagen. Det er uhyre vigtig at det for André er let og overskuelig - og hvis det ikke er, så falder verden omkring ham så at sige sammen. Af samme grund er de også meget beviste om at der er ryddeligt, pænt og rent på stedet, da indvendig kaos kan virke uoverskuelig hvis der er også er udvendig kaos. Det kender jeg også fra mig selv.
Det lyd alt sammen rigtig godt og jeg prøver selvfølgelig at se på det med et åbent sind, men kan ikke lade være med at være lidt mærket af tom tale fra de 2 andre steder. De sagde nok så flot, lovede og kunne ikke leve op til det. Jeg håber så inderlig at det bare bliver STEDET for ham, og at han bliver glad for at være der. Han virkede lettet over for at besøget var overstået, og kunne også se sig selv bo der. En bonus var at han faktisk kender hans kommende nabo. En knægt som han bogstavelig keder fra fødselen. Han er 29 dage ældre end André, og Andrés far og jeg kom sammen med hans forældre dengang. De er siden hen blevet skilt hvor de hver især beholde en af deres 2 drenge. Andrés nye nabo kom med faderen og han ødelagde ham fuldstændig med hans bitterhed over for moderen, siden formåede han også at ødelægge den mindste ved et voldelig overfald på moderen og hendes nye ven for øjerne af ham. Den største af drengen kom på institution og har så åbenbart siden fået en domsanbringelse.

Jeg har sovet aht. de sidste dage og er træt. Der har været så meget at tænke og spekulere på. Ved endnu ikke hvordan jeg skal få enderne til at hænge sammen. Mandag møde i banken – tirsdag med min far på sygehuset og onsdag middag skal André flytte ind, samtidig med at vi skal ud og købe en ny seng til ham, og så lige en tur op nordpå og hente resten af hans ting. En smuttur på ca. 240 km hver vej. Det nye sted ligger mere inden for rækkevidde med ca. 30 km.

Svigermor kommer forbi i dag inden hun skal med båden til England. Glæder mig til at se hende igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3 måneders karantæne er publiceret 03/08-2007 09:53 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.