haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Jeg havde en dejlig fødselsdagsfest her i søndags, selvom det først er min fødselsdag i dag.

Jeg for omkring for at være klar til mine gæster skulle komme kl. 14.30, men mine to veninder kom lidt før, så de hjalp mig med at trække pladen på spisebordet ud og med at dække bord. Mine forældre var forsinket p.g.a. trafikken på motorvejen. De kom med kage og kringel m.m. Det var min mor der havde bagt. Jeg havde lavet en forfriskende velkomstdrink som jeg havde stillet frem sammen med lidt chips og slik og det tror jeg var godt. Der blev i hvert fald drukket godt af den p.g.a. varmen. Til allersidst kom min bror, hans kæreste og deres lille søn - min dejlige nevø. Og fra det øjeblik blev han selvfølgelig festens midtpunkt. Han havde lige sovet, så han var lidt betuttet - og så havde han jo heller aldrig set mine to veninder før. Så han var lidt stille til at begynde med, men så tøede han op og begyndte at snakke og pludre løs som han plejer.

Min mors hjemmebag var jo bare sagen. Især den lækre "Fernando-tærte" som jeg havde bestilt som lagkage, den var bare et hit, som altid. Ummm.. den er en stor kalorie-bombe, men når man først har smagt den, så er man fortabt...

Nå, men efter at havde spist gik nogle af os op på legepladsen sammen med min nevø. Han var helt vild med rutchebanen og var næsten ikke til at få med tilbage igen. Tilgengæld var han bange for gyngerne. Men han er jo heller ikke så gammel - fylder 2 år her den 14. august. Hjemme i vores have fik min nevø istedet 2 bolde at lege med. Han opdagede også, at det var sjovt at pjaske i vores fuglebad! Vores fuglebad - der var fuld af vand til fuglene - stod jo lige i hans nå-højde, og han synes det var sjovt, at pjaske i vandet og putte græs og jord op i vandet. Selv om vi gang på gang fortalte ham at det var fuglenes vand og at han ikke måtte. Han blev bare ved indtil vi tømte fuglebadet for vand og vendte det på hovedet. Så kom han ind og fik en tør bluse på (han var jo blevet sjaskvåd af sin leg).Og så ud og lege med boldene i haven igen.

Mine veninder tog hjem først - de blev hentet af den enes mor. Og ved en 17-tiden tog min bror og hans famlie så hjem, min nevø var ved at blive lidt pylret og træt. Mine forældre blev en time mere og hjalp med at rydde op, inden de tog hjem. Og så var den fødselsdagsfest overstået.

Men jeg fik nogle gode gaver:

En natbluse, et hjemmesæt/pyjamas, gavekort til Bog&Idé på 100,- , Vanderbilt Roll-on deo, digital brevvægt fra Obh Nordica, 300,- , en stegepande på 28 cm

Og idag hvor det så er min rigtige fødselsdag, har jeg åbnet de sidste gaver: 300,- kr., en sød pyjamas, en lækker dagcreme.

Her i eftermiddag kl. 14.00 kommer 2 af mine naboer på besøg til en kop kaffe og et stykke af min mors kringel. Jeg var oppe og spørge dem i går aftes. Den ene L. lovede nemlig at han ville hejse flaget for mig her i dag og jeg har været ude og se. Det er hejst. Og så ville jeg jo kvittere med en kop kaffe og et stykke kage. Det er godt med gode naboer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejlig fødselsdag er publiceret 07/08-2007 12:45 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.