14 år siden

At fange får!

Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
13 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
2 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
8 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
7 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
6 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
6 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
7 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
6 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
6 år siden
Så finder jeg mig selv sidde og foretage mig det mest ÅNDSSVAGE nu til dags!

På en eller anden måde, fik jeg forvildet mig ind på en side om babymad. Firmaet udloddede 10 glas babymos hvis man deltog i en konkurrence…og vandt, vel og mærket. Altså nu er jeg én af de her øko-typer som alligevel vil stå og lave hjemmelavet mos af organisk-forsvarlige fødevarer, fordi jeg bilder mig selv ind at Emil vil blive blå hvis jeg giver ham noget som helst ”normalt”. Så hvorfor jeg deltog i konkurrencen ved jeg sgu ikke!

Man skulle ”fange et får” og svare rigtigt på det dertil stillede spørgsmål. Det skulle man så gøre på tid. Jeg blev totalt stædig og hidsig. Jeg kunne for det første ikke ramme de hoppende får med musen og spørgsmålene, der ellers var ret så ukomplicerede, floppede jeg vildt til. Jeg blev vel helt konfus over det irriterende ur der tikkede hver gang spørgsmålet kom på skærmen.
”Hvilken frugt har størst indhold af fibre?” ”Banan?” ”FORKERT!” Sådan blev det bare ved og efter en lille time sad jeg svedig og arrig og konkluderede jeg måtte være en dårlig mor!!!

Tosset! De vil sgu bare sælge deres fis.

Det har været en god dag. Natten alene i sengen gjorde ikke ondt. Lars og jeg har talt sammen over telefon et par gange og der har været god stemning i mellem os. Så længe vi gør det her sammen (selv om det kan virke en smule paradokst at flytte hver for sig ”sammen”), tror jeg vi vil lære det som der skal til for at få vores forhold til at fungere.

Jeg ønsker stadig, mere end noget andet, at leve sammen med Lars. Men det skal også være godt.

Jeg ruinerede mig selv i Matas i dag. Jeg tænker vel at jeg bliver nødt til at gøre lidt ved mig selv. At jeg så er for træt til at bruge tingene jeg har købt, besværliggøre det lidt. Jeg tænker hver dag, at jeg om aftenen vil nusse om mig selv når Emil sover. Men når tiden så kommer, er jeg helt smadret og gider faktisk ikke.

Min søster har været her det meste af dagen. Det er vidunderligt at være to om Emil nogle gange. Det er skønt at sidde i sofaen og kigge på at han hygger sig i armene på en anden. Jeg burde vel ha’ udnyttet de ekstra hænder og fået vasket tøj og ryddet op…men HELT ÆRLIGT! Det kan sgu også blive for kedeligt.

Jeg drak en Tuborg Super Light…no alcohol! Det skulle styrke mælkeproduktionen. Det var sgu dejligt at smage en BAJER igen og jeg savnede ikke rusen et eneste øjeblik.

Måske vil jeg tage et fodbad? Måske vil jeg fange et par får? Ved det ikke helt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At fange får! er publiceret 20/08-2007 21:13 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.