16 år siden

get mooving!

Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 15 dage siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Mmm har sovet længe i dag (ok til kl. 9, men har alligevel fået mine 9 timers søvn, i hvert fald!, og det resulterer selvfølgelig i drømme!

Første drøm var meget præget af en kommende reunion med min gamle grundskoleklasse.
Jeg kan ikke huske det helt tydeligt, men reunionsfesten viste sig at være ret hyggelig, og alle de andre havde lyst til at ses igen, bortset fra mig. Jeg havde bare en følelse af, at de nok ikke kunne give mig noget, altså bortset fra pille, men jeg virkede faktisk ret overlegen på en dårlig måde..
Så var vi pludselig i pilles lejlighed, som var en stor træhule i et højt træ. Der var hamret trin på stammen så man kunne kravle op, og der var silketæpper og lys og ting der ringlede og klirrede over det hele.
Det viser sig dog, at en ung fyr på 15 døde af en overdosis der dagen i forvejen, og jeg tilkendegiver kraftigt min mening om hvor tåbeligt det er, at lade en ung fyr sidde og fixe, og at man altså sætter grænsen ved sprøjter! Det er ret underligt, i virkeligheden ville Pille aldrig omgåes nogen der tog stoffer på nogen måde!
Under hele drømmen har jeg en tilfredshedsfølelse med mig selv. Jeg siger fra og er totalt hævet over alle andre, er en totalt hellig gimpe! .. men ser det ikke selv..
Så kører vi pludselig væk i bil. Pille, mig og lille, hende som altid blev mobbet i skolen, skal være med i et teaterstykke, og jeg kan ikke mine replikker, for jeg vidste ikke at jeg var med i et stykke. Jeg er vildt nervøs, og har bare lyst til at stikke af.. jeg kan ikke huske hvordan det ender.. Men det er lidt 'juleklip i 1. klasse-agtigt'

I den anden drøm har jeg timer på uni. Jeg kender ikke underviseren, men hun virker meget sød og omsorgsfuld.
Pludselig opdager jeg en gul fugl der er kommet ind i lokalet. Jeg opdager at dens ene ben ikke rigtig hænger sammen (der er et brud med luft imellem) og den har knækket en tand(!?).
Vi lægger fuglen, som nu er blevet en dukke, eller nærmere en levende-agtig lille pigedukke, i en dukkeseng. Pludselig sidder jeg med en anden fugl, som egentlig er en lille pigedukke. Hun ligger også i en dukkeseng, og jeg vugger hende, og vi fortsætter undervisningen. På en eller anden måde er det min lille pige, men på den anden side er det jo bare en fugl der kom flyvende ind af vinduet..

Nok om drømme! D valgte ikke at tage til hjembyen i går, så vi hang ud i går aftes da jeg var færdig med læsningen, skønt! Så kan vi også tage toget hjem sammen søndag morgen.

Jeg skal have læst i dag, og købt gave til svigerinde, og lige forbi sanger og låne en bog.

Jeg glæder mig til i morgen, hvor jeg ikke behøver at tænke på at læse. Det er lidt stressende med denne her sygeeksamen. Jeg kan sige så mange gange til mig selv, at det er lige meget hvordan det går, bare jeg består, men det hjælper ikke ret meget.. Lige nu ville jeg ønske at det var i dag jeg fik emne (bare det er emne 1 eller 2 som jeg allerede har læst op til)
Jeg er også begyndt at spekulere lidt i det med emner! Der er 4 emner, og to undervisere står for hvert emne. Vi er kun 3 personer der skal op, altså vil det kun dreje sig om en emne i alt, og kun være to undervisere bliver involveret i re og sygeeksamenen.
Kontaktperson for spørgsmål om denne eksamen er sekrertæren, men også en professor der kører eksamen i emne 3!
Spørgsmålet er nu, om dette betyder, at vi kommer op i emne 3! Jeg ved ikke rigtig.. det er ikke det værste at komme op i, men alligevel er der ret meget at holde styr på, hvis man skal snakke periode! hmm må hellere få læst ekstra grundigt op på det emne! Ja må hellere se at få startet dagen :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget get mooving! er publiceret 23/08-2007 10:47 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.